Vrijstaande woning op Aruba te koop aangeboden

Den Haag, 01 oktober 2018. De vrijstaande eengezinswoning aan Bushiri 96 op Aruba werd voorheen bewoond door medewerkers van het Nederlandse Ministerie van Defensie. Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de verkoop van deze woning. De woning zal individueel worden verkocht middels een vrijwillige veiling door het notariskantoor Yarzagaray op Aruba.

Het district Bushiri is goed gelegen dicht bij het centrum van Oranjestad en de stranden aan de westkant van Aruba. De wijk ligt op korte afstand van de L.G. Smith Boulevard, de hoofdweg van Aruba Noord naar de luchthaven Koningin Beatrix, waar allerlei faciliteiten te vinden zijn. Bushiri staat bekend als een woon- en winkelgebied, dat zich tussen supermarkten, restaurants en kantoorgebouwen bevindt. Het gebied ligt ook op korte afstand van de hotelstrook van Oranjestad.

Interesse?
Vanaf heden biedt het Rijksvastgoedbedrijf geïnteresseerden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woning via de website www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. De updates zijn ook te volgen via Facebook.

admin
01/10/2018; 15:14