Verplaatsing datum IT Event van 25-09 naar 23-10

Vanwege grote belangstelling zal de datum van het IT event 2018 “Towards the Future” verplaatst worden van 25-09 naar 23-10. De locatie zal Kasteel de Hoogenweerth blijven. Naast meer capaciteit zal het programma uitgebreid worden met drie parallelsessies én een interactieve security awareness workshop. Alle geïnteresseerden die zich reeds hadden aangemeld ontvangen een nieuwe uitnodiging voor de datum van dinsdag 23 oktober. We hopen hiermee zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de vele geïnteresseerden die naar het evenement willen komen.

Thema’s: Future Workplace, Business Applications, Infrastructure en Data & Security. Doelgroepen: Zorg & Onderwijs, Handel & Productie en Zakelijke Dienstverlening. Locatie: Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht.

admin
21/09/2018; 11:30