Startup ontwikkelt platform om wensen in vervulling te laten gaan

Sittard 14 september 2018. ONE2GIVE is een internet platform waar mensen donaties kunnen ophalen om hun wens, of die van een ander, in vervulling te laten gaan. “Wij richten ons op leuke en persoonlijke wensen van mensen zoals jij en ik en uiteraard kun je bij ons ook terecht als je geld wilt inzamelen voor een goed doel of voor jouw persoonlijke uitdaging”, aldus Richard Maessen (eigenaar ONE2GIVE).

Het platform van ONE2GIVE verbindt mensen met een wens en donateurs. Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is een computer, tablet of smartphone met internet om de wens te registreren en te delen. Gebruikersvriendelijkheid en gemak staan centraal. Daarnaast spelen veiligheid en betrouwbaarheid een belangrijke rol. “Bij ONE2GIVE hebben wij de veiligheid van onze klanten hoog in het vaandel staan. In samenwerking met onze website ontwikkelaar, een juridisch adviseur en onze Payment Service Provider zorgen wij voor een betrouwbare verwerking van de persoonsgegevens van onze klanten en financiële afhandeling van de donaties”, aldus Richard Maessen.

Je eigen wens publiceren
Het platform is bij uitstek geschikt als jij iets te vieren hebt zoals: verjaardag, huwelijk of geboorte. Vraag om een donatie in plaats van cadeaus. Met de ontvangen donaties kun jij jouw wens in vervulling laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan: een nieuwe laptop of scooter kopen, op huwelijksreis gaan of die coole kinderwagen aanschaffen. Je kunt ONE2GIVE ook gebruiken als je in actie wilt komen voor iemand anders. Bijvoorbeeld een dagje uit organiseren voor de bewoners van het bejaardentehuis of de basisschool helpen met nieuwe speeltoestellen voor het schoolplein. Natuurlijk kun je bij ONE2GIVE ook geld inzamelen voor jouw persoonlijke ‘challenge’. Fietsen, hardlopen of zwemmen voor een goed doel.

Meedoen is heel simpel
Kom in actie en laat jouw wens in vervulling gaan.
•    Ga naar http://www.one2give.nl;
•    Meld je gratis aan en registreer jouw wens;
•    Deel jouw wens via e-mail, WhatsApp en social media met zoveel mogelijk mensen. Hoe meer mensen op de
hoogte zijn van jouw wens hoe groter de kans dat zij een donatie doen en jouw wens binnenkort in vervulling gaat.

Bezoek ons op http://www.one2give.nl of op de Facebook pagina http://www.facebook.com/one2give

Bron: ONE2GIVE

admin
14/09/2018; 13:34