Verkoop van defensiewoningen op Curaçao

Den Haag, 12 september 2018. Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat sinds twee en half jaar actief met de verkoop van diverse voormalige defensiewoningen op Curaçao. De interesse uit de markt naar deze specifieke vrijstaande eengezinswoningen is groot. In september zal het Rijksvastgoedbedrijf weer een aantal woningen gaan verkopen.

Het gaat om elf woningen die zijn gelegen in de populaire en snelgroeiende woonwijk “Grote Berg”. Grote Berg is centraal gelegen en slechts enkele minuten rijden van de stranden Porto Mari, Cas Abou, Vaersenbaai en circa 10 minuten rijden van de luchthaven “Hato” en op ca. 20 minuten van het centrum van Willemstad, de Curaçaose hoofdstad. De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en zullen nu individueel op basis van vrijwillige veiling worden verkocht door notaris mr. Mw. Fung a Loi van notariskantoor Burgers & Fung a Loi op Curaçao.

Vanaf begin september biedt het Rijksvastgoedbedrijf geïnteresseerden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen via de website www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. De updates zijn ook te volgen via Facebook.

U kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie.

admin
12/09/2018; 07:18