Nieuwe privacy verklaring i.v.m. AVG / GDPR

ICTloket.nl heeft zich de afgelopen maanden verdiept in de nieuwe AVG / GDPR wetgeving en zodoende de privacy verklaring bijgewerkt. Lees hieronder de vernieuwde privacy verklaring. De nieuwste versie kunt u vinden via de link: https://www.ictloket.nl/privacy-verklaring/

Privacy introductie
Op sommige website pagina’s kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u als bezoeker om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken. Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan derden zoals ICTloket.nl businesspartners doorgegeven (mits noodzakelijk voor de dienstverlening). Dit gebeurt omdat u bijvoorbeeld een evenement wilt bezoeken en de businesspartners willen weten welke gasten naar dat evenement willen komen (om zich goed te kunnen voorbereiden op het verzorgen van een presentatie of discussietafel). Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rond ICTloket.nl of de businesspartners via nieuwsbrieven (wij hanteren dubbel opt-in).

Fotografie

Op events kunnen foto’s en/of video opnames worden gemaakt. Deze foto’s of video’s kunnen worden gepubliceerd op ICTloket.nl, businesspartners of sociale media. Door een evenement te bezoeken stemt u in dat er foto’s worden gemaakt en deze op de website en sociale media kunnen worden gepubliceerd. Bij ieder event worden gasten actief gevraagd om in te stemmen met de voorwaarden via het inschrijfformulier.

Social plugins
Op de website gebruiken wij geen social plugins die ongevraagd data delen met derden (deze zijn door onze software leverancier maatwerk opgesteld). We delen geen persoonsgegevens (import) met sociale media. Alle foto’s en plaatjes die we gebruiken (ook van medewerkers) zijn rechtenvrij, dan wel met toestemming geplaatst, of door ons aangekocht (eventueel via een marketingpartner) of opgesteld.

Beveiligde verbinding
Deze website heeft een beveiligde verbinding (https) en met de website bouwer en andere datapartners hebben wij (waar mogelijk) verwerkersovereenkomsten.

Bescherming persoonsgegevens
De door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de site van de Registratiekamer en/of AVG/GDPR. Bezoek aan deze website zonder nadere afspraken impliceert instemming met deze verklaring.

Persoonlijke gegevens
ICTloket.nl gebruikt persoonlijke gegevens om haar gebruikers de volgende diensten te leveren:
- Als u een artikel plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en mogelijke externe accountgegevens nodig om uw plaatsing uit te voeren en u van wijzigingen op de hoogte te houden.
- Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van ICTloket.nl en haar businesspartners gerelateerde onderwerpen. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
Als u bij ICTloket.nl uw gegevens plaatst bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server. De feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit om informatie te plaatsen op de portal worden uw naam, functie en bedrijfsnaam bijgesloten in uw bericht. Zo waarborgen wij de professionaliteit en kwaliteit van de portal. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht voor bijdragen die niet aan onze algemene gebruiksvoorwaarden voldoen te verwijderen.

Inzage in uw persoonsgegevens
Wij helpen u graag verder als u informatie wenst over uw opgeslagen gegevens of als u deze wilt wijzigen.

Bezoekers gegevensverzameling
Als u de website bezoekt worden geaggregeerde, niet-identificeerbare bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de portal constant te kunnen blijven verbeteren op basis van het surfgedrag van de bezoekers.

Cookies
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”. Wij gebruiken deze software om statistieken bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers.

Remarketing Cookies
Op dit moment heeft ICTloket geen remarketing cookies of campagnes.

Links
Op de website treft u links aan naar andere websites, niet gerelateerd aan ICTloket.nl. ICTloket.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van pagina’s waar deze externe links naar verwijzen. Mocht u een link tegenkomen die uw inziens niet geschikt is voor het ICTloket.nl portaal, neem dan contact op. Wij zullen de informatie van de verwijzende link beoordelen en indien nodig de link verwijderen.

Wijzigingen
ICTloket.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement.

Contact
Wij acteren pro-actief rondom wetgeving hebben uw en onze privacy hoog in het vaandel. Uiteraard staan wij open voor advies of verbeterpunten. Neem voor meer informatie contact op met Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl