Vacature: Key Account Manager

Locatie: Maastricht

Taken en Verantwoordelijkheden:
We zoeken een relatiebouwer die zich makkelijk beweegt in verschillende netwerken en daarbij de acquisitie niet schuwt. Je kunt met je manier van communiceren verbinding maken met verschillende niveaus binnen je klantengroep. ICT diensten uitbesteden aan een derde partij gebeurt op basis van vertrouwen.

Lees verder via de link: https://www.thecomputercompany.nl/carriere/id%3A250/Key+Account+Manager

Een carrière bij TCC

Wij zijn continu op zoek naar gedreven medewerkers om onze dienstverlening nog verder te ontwikkelen. Denk je dat jij
een waardevolle toevoeging aan ons team kunt zijn? Dan horen we graag van je.

Als TCC’er word je continu gestimuleerd je zelf te ontwikkelen, of dat nu op technisch of persoonlijk vlak is. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te bedienen van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-vlak.

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
28/12/2017; 13:16