Vacature: Business Consultant

Locatie: Maastricht / Tilburg
Werk- en denk niveau: HBO/WO
Werkervaring: + 3 jaar
Salaris: Marktconform

Taken en Verantwoordelijkheden:
Je biedt oplossingen voor complexe, bedrijfskundige vraagstukken en brengt strategie en bedrijfsvoering met elkaar in balans. De essentie is het slaan van een brug tussen business en ICT én tussen strategie en verandering.
Het betreft een bedrijfskundige aanpak die gericht is op het integraal uitwerken van de business strategie in keuzen op het gebied van producten en diensten, bedrijfsprocessen en informatievoorziening.

Lees verder via de link: https://www.thecomputercompany.nl/carriere/id%3A248/Business+Consultant

Een carrière bij TCC

Wij zijn continu op zoek naar gedreven medewerkers om onze dienstverlening nog verder te ontwikkelen. Denk je dat jij
een waardevolle toevoeging aan ons team kunt zijn? Dan horen we graag van je.

Als TCC’er word je continu gestimuleerd je zelf te ontwikkelen, of dat nu op technisch of persoonlijk vlak is. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te bedienen van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-vlak.

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
19/12/2017; 10:26