Uitbreiding Knegtmans Advocaten met nieuwe locatie in Budel

Met  kantoren  in  Bergeijk  en  in  Bladel  is  Knegtmans  Advocaten  &  Mediators  al  ruim  10  jaar  een  begrip  in  de Kempen. Sinds 1 oktober 2017 heeft Knegtmans Advocaten ook een kantoorruimte in Budel, om de inwoners van Budel en omgeving nog beter van dienst te kunnen zijn op juridisch gebied.

Warm welkom
Wie rechtshulp nodig heeft, wil goed geholpen worden. Op  een  persoonlijke  manier  én  met  het  gewenste effect. De professionals van Knegtmans Advocaten weten hoe ze een conflict om kunnen buigen tot de juiste communicatie. Dat doen ze op een prettige verstaanbare manier en met de juiste bouwstenen. Zo creëren ze een juridische thuishaven voor  de  klanten.  “Dat  ‘huiskamergevoel’  vinden we belangrijk. ‘Mensen voor mensen’ dus. Sinds 1 oktober 2017 kunnen wij u warm welkom heten in het pand aan de Wolfswinkel 4 in Budel”, aldus Roland Knegtmans van Knegtmans Advocaten.

Lees het volledige bericht via de website van Knegtmans Advocaten: http://www.knegtmansadvocaten.nl/kantoornieuws/2017/10/03/nieuwe-vestiging-in-budel/

Foto: kantoor Budel

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
01/11/2017; 11:28