Verslag en foto’s Big Data en Blockchain event

Op 3 oktober 2017 vond het Big Data en Blockchain Event plaats bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Het zonnetje en een heerlijke lunch zorgden voor de juiste ambiance. Met trots kan gemeld worden dat het aantal deelnemers aan het event wederom groot was.

Big Data en Blockchain
Met de komst van Big Data en Blockchain-technologie zal de traditionele manier van werken enorm veranderen. Welke veranderingen kunnen we de komende jaren verwachten en welke beschikbare oplossingen zijn er? Deze en andere vragen werden tijdens de keynote beantwoord door Edward Goessens (TCC The Computer Company) en Wico Mulder (KPN).

Informatieve parallelsessies
Na een korte pauze konden de deelnemers een keuze maken tussen de diverse parallelsessies:
Business Intelligence (Sumatra Software – Marijn Hoorn), Cyber Security (AON Risk Management – Sjaak Schouteren) en HRM 3.0 (TCC The Computer Company – Tom Herberighs).

Lees het volledige verslag en bekijk de foto’s via de link: https://www.thecomputercompany.nl/nieuws/id%3A235/Verslag+en+foto%27s+Big+Data+en+Blockchain+event

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
25/10/2017; 13:22