Vacature: Uw eigen Rotsvast kantoor?

Binnen 25 jaar is de Rotsvast uitgegroeid tot een landelijke organisatie met meer dan 38 vestigingen door heel Nederland. Gedurende deze periode heeft Rotsvast een goede reputatie opgebouwd bij klanten en relaties. Een positief imago dat er mede voor gezorgd heeft, dat wij nu het grootste woningbemiddelingsbureau in Nederland zijn. Rotsvast wil zich profileren als een professionele organisatie waarbij betrouwbaar, deskundig, efficiënt, kwaliteit en service de sleutelwoorden zijn.

Door de enorme groei zijn wij op zoek naar nieuwe licentiehouders. Als u op zoek bent naar een leuke baan waar u met veel plezier werkt en u besluit, net als velen voor u, een succesvolle onderneming op te zetten, dan bent u bij Rotsvast aan het juiste adres.

Om een optimale samenwerkingsvorm te waarborgen, zijn wij op zoek naar dynamische licentiehouders tussen de 25 en 50 jaar, die voldoen aan de volgende eisen;

  • Sterke ondernemingsgeest
  • Grote mate van enthousiasme
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Commercieel inzicht
  • Ruime ervaring binnen de onroerend goed branche is een pre
  • Een startkapitaal, afhankelijk van uw huidige (ondernemers-)situatie

Lees verder via de link: https://www.rotsvast.nl/vacatures/licentiehouder-worden/

admin
21/10/2017; 09:43