Vacature: Medior System Engineer

Vacature: Medior System Engineer
Standplaats:
Tilburg
Opleiding: HBO ICT opleiding
Werkervaring: 3-8 jaar
Salaris: Marktconform

Taken en Verantwoordelijkheden:
Als Medior System Engineer ben je een onmisbare schakel binnen de multidisciplinaire projecten en het beheer van klantomgevingen. Je maakt deel uit van een enthousiast team System – en Network Engineers. Je houdt je bezig met uitvoerende aspecten van de projecten. Je bewaakt de voortgang van je eigen trajecten en zorgt voor een heldere communicatie. Bij het beheren van klantomgevingen werk je proactief en maak je gebruik van aanwezige methoden en middelen. Je deelt je kennis met collegae. Je bent accuraat, hebt oog voor detail en levert kwalitatief hoogstaand werk. Je houdt je hoofd koel in een hectische omgeving en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Lees verder via de link: https://www.perfection.nl/carriere/id%3A203/Medior+System+Engineer

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
20/10/2017; 16:02