Big Data en Blockchain Evenement op 03 oktober bij Kasteel de Hoogenweerth

Na het succes van onze voorgaande Exact events organiseert TCC The Computer Company op dinsdag 3 oktober aanstaande wederom een mooi event, met als thema Big Data en Blockchain. De opkomst van Big Data en Blockchain-technologie zal een enorme verandering brengen in de traditionele manier van werken. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de reeds beschikbare oplossingen en welke veranderingen u in de komende jaren kunt verwachten als gevolg van deze ontwikkelingen.

Onlangs werd in Nieuwsuur de Blockchain-technologie nog benoemd als grootste innovatie sinds internet. De Blockchain-technologie is al merkbaar in de financiële wereld waar banken verdwijnen in hun huidige vorm. Op 3 oktober geeft TCC u handvaten hoe u gebruik kunt maken van deze technologie. TCC en haar sprekers leggen uit hoe u strategische beslissingen kunt nemen op basis van realtime inzicht in uw data met als doel een efficiency-, concurrentie-, of bijvoorbeeld een veiligheidsvoordeel te realiseren.Tijdens het Big Data en Blockchain Event zullen inspirerende presentaties en interactieve tafel discussierondes een beeld schetsen van de kansen en bedreigingen van deze innovaties. Ontdek en ervaar hoe uw organisatie voordeel gaat behalen.

Lees verder voor meer informatie en aanmelden via de link

admin
05/09/2017; 12:37