Nog één voormalige dienstwoning te koop in Aruba na wederom een succesvolle veiling op Curaçao en Aruba

Den Haag – In de afgelopen maanden heeft het Rijksvastgoedbedrijf diverse voormalige defensiewoningen op Curaçao en Aruba via vrijwillige veilingen te koop aangeboden. Via sociale media, advertenties en flyers hebben vele de weg naar de woningen gevonden en vanuit de website www.caribean-houses.com werd veel informatie gedownload.

De vrijwillige veilingen vonden in juni en juli plaats en op Curaçao werden 9 woningen in de wijken Grote Berg en Oude Water direct verkocht. Op Aruba werden 8 woningen in de wijk Bushiri op de veiling te koop aangeboden waarvan er 7 konden worden gegund. De laatste woning, die ligt aan de Gaya Soeur Dionysia 64 in de wijk Bushiri te Aruba, is daarom vanaf nu onderhands te koop voor AWG 248.000,- kosten koper.

Geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar maken via de website www.caribbean-houses.com

Te koop op Aruba: Voormalige defensiewoning aan de Gaya Soeur Dionysia 64 in de wijk Bushiri te Aruba. De woning ligt in de wijk Bushiri, Pos Abou, Cunucu Abou zone, Oranjestad-West, een woon en commercieel gebied op Aruba. De wijk ligt op een korte afstand van de hoofdweg van Oranjestad naar Noord en op ongeveer 5 minuten rijafstand van Oranjestad, Aruba’s hoofdstad. De luchthaven, Koningin Beatrix Luchthaven, ligt op ongeveer tien minuten rijafstand van de woning en ongeveer drie minuten van de Hotel-strip en ongeveer vijftig minuten rijafstand van San Nicolas, Aruba’s tweede grootste stad. In de directe omgeving liggen woonhuizen van uiteenlopende kwaliteit en grootte en verschillende commerciële gebouwen, waaronder o.a. een supermarkt, restaurants en kantoorgebouwen.

Voor meer informatie en nieuwe ontwikkelingen bezoek de website van www.caribbean-houses.com en volg de facebook pagina voor eventuele nieuwe verkopen.

Bron: Caribbean-Houses.com

admin
14/07/2017; 13:34