Bezoek aan IT Demo Centre Riga van ICTloket.nl

Tussen 15 en 18 december heeft Aaron Mulder van ICTloket.nl het IT Demo Centre in Riga (Letland) bezocht. Dit bezoek is gebracht om kennis te maken met innovaties uit Riga en de samenwerking tussen het IT Demo Centre en ICTloket op te starten. Na de voorstelronde en kennisuitwisseling zijn diverse Letse innovaties onderzocht op de exportkansen. Ook importkansen van ICT innovaties uit Nederland (zoals cloud oplossingen) richting Letland zijn besproken. De kennismaking is tot stand gekomen via de Ambassadeur van Letland.

Samenwerking IT Demo Centre en ICTloket.nl
Het IT Demo Centre en ICTloket hebben veel gemeen. Beide functioneren met een basis van businesspartners die afkomstig zijn uit de IT. De evenementen-tak van het IT Demo Centre bleek kansen te bieden voor verdere ontwikkeling. ICTloket zou eventueel het “ICT Demo Center” volgens een soortgelijke principe kunnen realiseren. Dankzij de kennisuitwisseling kwamen vele samenwerkingskansen naarvoren. Riga is een veilige stad met vriendelijke mensen.

Voor meer informatie over het IT Demo Centre bezoek de website

Foto impressie:


LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
21/12/2016; 22:19