Onderzoek naar motieven en ervaringen van sollicitanten Limburgvac en Brabantvac

Nieuwsbrief Limburgvac en Brabantvac: De signalen en berichten worden steeds duidelijker: de economie trekt weer aan. Bij Limburgvac en Brabantvac merken we dit ook al geruime tijd; het aantal vacatures op onze sites is ten opzichte van vorig jaar weer gestegen en de laatste maanden lijkt die stijging ook nog sterker te worden. We zien de tendens dat het langer duurt om vacatures in te vullen.

Steeds vaker solliciteert men om zich te verbeteren qua functie en mogelijkheden. Tot voor kort zat de arbeidsmarkt op slot, de meeste kandidaten met een vaste baan gingen niet op zoek naar een nieuwe baan. Nu durven zij dat weer aan.

Dit biedt extra mogelijkheden voor werkgevers met vacatures. Er zijn uiteraard veel meer werkenden dan werklozen. Maar die kandidaten stellen ook meer eisen aan hun werkgever. Als werkgever zult u kandidaten moeten overhalen om bij u te solliciteren.

Om u daarbij te helpen gaan wij onze kandidaten in de komende maanden enkele relevante vragen stellen over hun motieven en ervaringen bij het solliciteren. Dat zijn vooral de kandidaten die bij Limburgvac en Brabantvac geabonneerd zijn op onze vacatureservice (resp. ruim 38.000 kandidaten en 10.000 kandidaten).

Uiteraard zullen wij u van de resultaten hiervan op de hoogte houden.
Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
LimburgvacBrabantvac
Tel: 043-3672167

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

Aaron Mulder
ICTloket.nl
17/06/2015; 15:14