Nieuwe training! Identity Management & Access Control

Als enige in Nederland biedt International Management Forum (IMF) een 4-daagse training aan over Identity Management en Access Control!

Gezien het toenemende belang van beheersing, risk en compliance krijgt identiteiten- en autorisatiebeheer steeds meer de aandacht. In veel organisaties zijn inmiddels Identity & Access Management (IAM) trajecten gestart, helaas vaak met onvoldoende succes.

In de 4-daagse training Identity Management & Access Control worden alle aspecten van een IAM traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien krijgt de cursist de handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan het Identity Management & Access Control project en kan de cursist de resultaten van leveranciers toetsen. Door de probleemstelling en oplossingsrichtingen te identificeren en te toetsen kan de cursist na afloop van deze training een bijdrage leveren aan het initiëren van verbeteracties.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.
 

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

Joyce Teurlincx
International Management Forum
21/05/2014; 08:19