Financieren in 2014 – Nieuwsbrief FLYNTH

Maastricht 16-12-13. FLYNTH Nieuwsbrief: De laatste tijd worden ondernemers geconfronteerd met bankiers, die andere eisen stellen bij een financieringsaanvraag of bij een aanvraag voor herfinanciering na afloop van de krediettermijn. Het betreft hier veelal de zogenaamde ‘bulletfinancieringen’, dit zijn financieringen (leningen) die aan het einde van de looptijd in één keer worden terugbetaald.

Bij afloop van de lening is altijd het risico aanwezig dat een herfinanciering nodig is. De herfinanciering wordt op dat moment samengesteld met nieuwe eisen en voorwaarden, die deels aan banken worden opgelegd maar ook afhankelijk zijn van de  actuele financiële positie van uw bedrijf en de marktomstandigheden.

Lees verder via de link

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

Aaron Mulder
ICTloket.nl
16/12/2013; 19:11