MijnDuitseHypotheek gaat particulieren hypotheken aanbieden via Duitse banken tegen een rente tot 2% onder de Nederlandse hypotheekrentes

Maastricht 03-10-2012. MijnDuitseHypotheek (MDH) is gespecialiseerd in hypotheken voor de Limburgse markt en heeft als doel ervoor te zorgen dat Nederlanders minder gaan betalen voor hun hypotheek. In september zullen de adviseurs van Adviesgroep Lenssen onder de naam van MijnDuitseHypotheek.nl de Limburgse markt opgaan.

Voordelen voor de particulier
De laagste hypotheekrente wordt momenteel aangeboden door een aantal Duitse banken, die actief zijn op de Nederlandse markt. Het aantal hypotheekvormen is beperkt en dus overzichtelijk. Veelal wordt gekozen voor een degelijke annuïteitenhypotheek.
“Een heel groot voordeel is dat wij een hypotheekrentetarief kunnen aanbieden dat zo laag is dat met de aflossing erbij, particulieren vaak nog altijd goedkoper uit zijn dan nu met alleen de rentebetalingen aan een willekeurige Nederlandse bank”, vertelt Toine Lenssen als woordvoerder van MijnDuitseHypotheek.nl.
De Duitse banken in de grensstreek verstrekken onder bepaalde voorwaarden leningen voor woningen op Nederlands grondgebied. MijnDuitseHypotheek (MDH) heeft uitstekende contacten met deze Duitse banken en is de inwoners van Limburg graag van dienst om veel geld te besparen.
Mijn Duitse Hypotheek (MDH) vergelijkt de hypotheekrente van de Duitse hypotheekaanbieders met de laagste tarieven (voor dezelfde rentevaste periode) bij Nederlandse hypotheekverstrekkers.
En ook dan gaat volgens Toine Lenssen zijn bovenstaande stelling over de tarieven op. “Toine gaat verder met aan te geven dat niet toevallig de vorm van een annuïteitenhypotheek het onderwerp van gesprek is in de politiek. Deze vorm heeft zich in tegenstelling tot beleggingshypotheken, spaarhypotheken en woekerpolishypotheken wel bewezen in de loop der jaren vanwege de zekere aflossing”.

Online rekenmodule
Op de website www.MijnDuitseHypotheek.nl is een eenvoudig rekenmodel opgenomen waarbij bezoekers direct kunnen zien of ze voldoen aan de voorwaarden van de diverse Duitse banken, en niet onbelangrijk ook direct hun voordeel kunnen berekenen.
“Iedereen kan vrijblijvend een kijkje nemen op de website en berekenen of een Duitse bank ook voor hun specifieke geval geschikt is. Als er behoefte is aan een persoonlijke berekening of advies, dan zijn wij graag bereid hiervoor een afspraak te maken.”, vertelt Toine Lenssen.

Waarom deze markt?
De laatste jaren is er veel onzekerheid over de hypotheekrente en de hypotheekrenteaftrek. Tevens hanteren de Nederlandse banken tarieven die als de hoogste in Europa gelden. MijnDuitseHypotheek.nl heeft vanwege de jarenlange contacten met de Duitse banken een alternatief voor de inwoners van Limburg.
“Omdat het renteverschil tussen de Nederlandse en Duitse banken alleen maar toeneemt, vonden wij de tijd rijp om de huizenbezitters in Limburg ook van dit voordeel te laten genieten. Diverse Duitse banken hebben zich bereid gevonden om dit met ons grootschalig aan te bieden”.

Veilig en betrouwbaar
MijnDuitseHypotheek.nl heeft uitstekende contacten met diverse Duitse banken. Maar wat als iemand niet aan de voorwaarden van de Duitse banken voldoet?
Toine Lenssen: “Ons kantoor, Adviesgroep Lenssen, is ook al jarenlang actief op de Nederlandse markt en kan derhalve ook alle Nederlandse banken en verzekeraars aanbieden. Niet iedereen hoeft bij een Duitse bank gefinancierd te worden. We inventariseren de behoeften van de klant en wegen de voor- en nadelen van de diverse financiële producten zorgvuldig af”.

Wettelijke vermeldingen:
www.MijnDuitseHypotheek.nl
(onderdeel van Adviesgroep Lenssen)
Steinderweg 49
6171 XJ Stein
Postbus 116
6170 AC Stein
KvK: 50115812
AFM nr.: 12020619
Bel ons op: +31 (0) 88 932 7449
 

Aaron Mulder
ICTloket.nl
03/10/2012; 08:03