Kennisdagen E-mail Marketing, Social Media, Juridische zaken, etc..

Maastricht, 11-05-2011. ICTloket is opgestart met de Kennisdagen. De eerste drie groepen (van kennisniveau hoog tot laag) zijn inmiddels samengesteld op basis van kwalitatieve en kwantitatieve kenmerken van de deelnemers.

Indien u ook wilt deelnemen aan een kennisdag (op een nog te bepalen datum) meld dan direct uw interesse via het formulier: www.ictloket.nl/kennisdagen

De thema’s van de Kennisdagen zijn Strategische Marketing, Social Media (Twitter, Linkedin, Hyves en Facebook), Zoekmachine Marketing (Zoekmachine optimalisatie, local search, Google, Youtube..). E-Mail marketing en Juridische zaken zullen als nieuwe thema’s op korte termijn worden opgestart, bij interesse kunt u ook deze thema’s alvast aangeven. De thema’s worden behandeld in zeer kleine groepjes van minimaal 4 tot maximaal 10 deelnemers, gedurende 4 uur. Analyse, verbeterpunten, concreet advies, interactie, samenwerken, kennisdeling, kennisverbreding en het versterken van uw netwerk staan centraal.

De kosten van deelname bedragen 100 euro per deelnemer.

Voor meer informatie en het interesseformulier zie: www.ictloket.nl/kennisdagen

Aaron Mulder
ICTloket.nl
11/05/2011; 14:17