Verslag businesspaviljoen op Limburgfestival, 17 augustus 2008

Van 8 tot 17 augustus 2008 heeft dit jaar wederom het zeer succesvolle Limburgfestival plaatsgevonden. De afsluiting van dit 9 dagen durende straattheater festival vond plaats op 17 augustus op de markt van Geleen. ICTloket.nl heeft hier, in samenwerking met GIBO Groep, Houben Media Techniek, Geleen Promotion en Cornerhouse een zakelijke paviljoen georganiseerd, dat tevens is mogelijk gemaakt door de Gemeente Sittard-Geleen.

Doordat het evenement op zondag plaatsvond, wat tevens de laatste zondag van de zomervakantie 2008 was, was het voor ICTloket.nl een grote uitdaging om dit zakelijk paviljoen tot een groot succes te maken. Het evenement werd vooraf via verschillende kanalen bekend gemaakt: via MKB Limburg, via GIBO Groep, via Gemeente Sittard-Geleen, via Boomers magazine en natuurlijk via de relaties van ICTloket.nl. Naast de rechtstreekse uitnodigingen werd er in alle Limburgse dag en weekbladen een artikel geplaatst omtrent het Limburgfestival, met hierin het logo van ICTloket.nl.

Al deze promotionele activiteiten resulteerde in 170 aanmeldingen. De opzet van het paviljoen was tweezijdig; ten eerste om genodigden in een zakelijke ambiance te ontvangen en hen de mogelijkheid geven om ook de straattheater voorstellingen bij te wonen. Anderzijds om vanaf 17:00 de genodigden de mogelijkheid geven om te netwerken en om in contact te komen met verschillende partijen uit de regio; winkeliersverenigingen, gemeente, ondernemers uit de regio etc. Omdat het een evenement bedroeg op een zondag, dat tevens de laatste zondag van de zomervakantie is, was het een evenement voor het hele gezin. Voor de kinderen is er vanaf 17:00 een luchtkussen opgelaten, zodat de ouders met een gerust hart konden netwerken.

Het paviljoen werd geopend om 15:00 uur. Vanaf dit tijdstip was er de open inloop voor genodigden. Zij werden door middel van een polsbandje verwelkomd op het paviljoen. Tot 17:00 uur hadden de genodigden de mogelijkheid om door Geleen te lopen om de verschillende voorstellingen bij te wonen. Om 17:45 werden er enkele korte toespraken gehouden door:

  • Dhr. Ronald Nieuwkamp, Eventmanager ICTloket.nl
  • Dhr. Sjraar Cox, Burgemeester van Sittard-Geleen
  • Dhr. Ruud Burlet, Voorzitter Geleen Promotion
  • Dhr. Jeroen Goedbloed, Fiscalist bij GIBO Groep
  • Dhr. Alain Nijholt, Innovatiemanager E3 ICT

De bovengenoemde personen heetten alle bezoekers van harte welkom en uitte in enkele zinnen hun dankbaarheid voor de organisatie van het paviljoen en haar bezoekers. Vooral de Burgemeester was zeer gestemd over het zakelijk paviljoen, aangezien het uniek is voor het Limburgfestival omdat het tot op heden puur een consumentenfestival was.
Gedurende de gehele dag zijn er 125 genodigden aanwezig geweest op het zakelijk paviljoen. Het paviljoen werd om 19.30 uur voorzien van enkele hapjes en om 20:30 uur werd het paviljoen gesloten.

ICTloket.nl wil graag de bovengenoemde partners van harte danken voor hun inzet. Dankzij hen is er op 17 augustus een zeer succesvol zakelijk paviljoen neergezet. Naar aanleiding van een evaluatie zal er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk wederom een zakelijk paviljoen gecreëerd worden op het Limburgfestival; als het aan ICTloket.nl en de Gemeente Sittard-Geleen ligt in elk geval wel!

ICTloket.nl zal trachten om dit succes steeds verder uit te breiden om alle ondernemers kennis te laten maken met de verschillende aspecten van het zeer veelzijdige ICT en verschillende relaties aan elkaar voor te stellen.

Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2022 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.500,35.000