Aaron Mulder – Directeur

Aaron Mulder
Directeur ICT Loket

In samenwerking met de businesspartners, sponsoren en opdrachtgevers organiseer ik diverse kennis- en netwerkevenementen (van ICTloket.nl en derden).
Mijn specialisaties zijn website- & webportal projectmanagement en online marketing. Bij het uitvoeren van consultancy opdrachten ben ik zeer gedreven en dankzij 15+ jaar kennis en ervaring realiseer ik succesvol, tijdsgebonden en meetbaar de gestelde doelstellingen. Vaak worden doelstellingen ruim overtroffen.

In projecten ben ik onderdeel van een intern team of werk ik volledig zelfstandig. De afgelopen jaren heb ik vele bedrijven en organisaties geholpen met het realiseren van succesvolle webportals, websites en bijbehorende bezoekersaantallen (zowel nationaal als internationaal).
Mijn commerciële instelling en achtergrond leveren meerwaarde in het opzetten van verdienmodellen en verkoop door inzet van online marketing.

Lees meer op mijn Linkedin Profiel


"Blockchain technologie en Smart contracts zullen exponentieel groeien en grote kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor ICO en Cryptocurrency project management en online marketing.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement