Directie & organisatie

Aaron Mulder
Directeur ICT Loket

“Meer dan 18 jaar geleden ben ik gestart als één van de pioniers op gebied van online marketing”, aldus Aaron Mulder (directeur).

✓ Google gecertificeerde AdWords-professional
✓ Top Campaign LinkedIn 2017
✓ Top Performance LinkedIn 2018
✓ Top Creatives Linkedin 2019

Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl) is gespecialiseerd in het strategisch begeleiden van technische website- & webportal projecten waarbij techniek, vormgeving en online marketing samenkomen. “De techniek en gebruiksvriendelijkheid van een website versterkt de online marketingpromoties, waarbij gedigitaliseerde werkprocessen efficiënt de inhoud leveren voor de betreffende promoties. Bij het uitvoeren van opdrachten ben ik gedreven en dankzij meer dan achttien jaar kennis en ervaring realiseer ik succesvol, tijdsgebonden en meetbaar de gestelde doelstellingen. Meestal worden doelstellingen ruim overtroffen en het beste resultaat behalen (tegen de laagste klikprijzen) is mijn drijfveer. In projecten ben ik veelal onderdeel van een intern team (teamleden opleiden en begeleiden), of werk ik volledig zelfstandig in directe afstemming met de opdrachtgever. De afgelopen jaren heb ik vele bedrijven en organisaties geholpen met het realiseren van succesvolle webportals, websites en enorme bezoekersaantallen met de beste verkopen tot gevolg. Meestal werk ik nationaal, maar ook internationale projecten in de rest van Europa, Azië en Amerika komen voor. Mijn commerciële instelling en achtergrond (opleiding marketing) leveren meerwaarde in het opzetten van verdienmodellen en verkooppromoties door inzet van online marketing”, aldus Aaron Mulder (directeur).

Organisatie
Naast de directie (bestaande uit Aaron Mulder) werkt ICTloket.nl met ca. 30 voorname businesspartners, freelancers en zelfstandigen waarmee projecten worden uitgevoerd en achtervang / back-up zijn vastgelegd en georganiseerd. In samenwerking met de businesspartners, sponsoren en opdrachtgevers organiseer ik diverse kennis- en netwerkevenementen (van ICTloket.nl en diverse opdrachtgevers).

Lees meer op mijn Linkedin Profiel


"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2019 ICTloket.nl     Privacy Statement