Directie & organisatie

Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl

“Meer dan 20 jaar geleden ben ik gestart als één van de pioniers op gebied van online marketing en digitale transformatie”, aldus Aaron Mulder (directeur).

✓  Google gecertificeerde AdWords-professional
✓  Top Campaign LinkedIn 2017
✓  Top Performance LinkedIn 2018
✓  Top Creatives Linkedin 2019

Specialist in digitale strategie

Aaron Mulder, directeur van ICTloket.nl, is expert in het strategisch begeleiden van websites en webapplicaties, waarbij de disciplines van techniek, vormgeving en online marketing naadloos samenkomen. Met een onwrikbare gedrevenheid en meer dan twintig jaar aan kennis en ervaring in zijn arsenaal, is Aaron in staat om gestelde doelstellingen succesvol, binnen de gestelde tijd en meetbaar te behalen bij het uitvoeren van opdrachten.
In de afgelopen jaren heeft hij talloze bedrijven en organisaties bijgestaan bij het realiseren van succesvolle websites, wat resulteerde in aanzienlijke bezoekersaantallen en indrukwekkende verkoopcijfers. Hoewel zijn werk voornamelijk nationaal is, schuwt hij ook internationale projecten niet, met ervaring die zich uitstrekt over Europa, Azië en Amerika.
Aaron’s commerciële instelling en zijn achtergrond in marketing dragen bij aan het creëren van waardevolle verdienmodellen en doeltreffende verkooppromoties via online marketing. Als directeur van ICTloket.nl is hij niet alleen een visionair in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende bruggenbouwer die teams resultaatgericht leidt. Zijn sterke netwerk binnen het bedrijfsleven, de overheid en de politiek versterkt zijn vermogen om succes te bereiken en blijvende impact te hebben in de wereld van digitale transformatie en online marketing.

Organisatie

Naast de directie (bestaande uit Aaron Mulder) werkt ICTloket.nl met ca. 30 businesspartners en freelancers, waarmee projecten worden uitgevoerd en (in geval van een service contract / SLA) back-up is georganiseerd.

Bezoek Aaron’s Linkedin Profiel


"Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data, Apps, Social Media en diverse andere disruptieve technologieën kunnen mogelijkheden voor groei en maatschappelijke meerwaarde creëren", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2024 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.000,30.000