Nieuwsflits BKD Limburg Zuid 2010‏


Openingsprogramma
Het openingsprogramma voor BKD Limburg Zuid 2010, met als titel ‘Made in Limburg, staat volledig in het teken van Limburgse ondernemers en instanties die Limburg zakelijk op de kaart hebben gezet/zetten/gaan zetten. Zo komen onder andere GrausBouw,Bremen Bouwadviseurs, Gemeente Maastricht, United Brains, Provincie Limburg en Océ aan het woord. Daarnaast zit het programma boordevol entertainment. Zo worden er ludieke beelden uit de carrière van Toon Hermans vertoond. Maar dat is nog niet alles… Na afloop is er uitgebreid mogelijkheid tot netwerken tijdens de netwerklunch. Voor het volledige programma KLIK HIER.
Wie hoort in het boek ‘Made in Limburg’?
De redactie van WijLimburg is bezig met het maken van het ondernemersboek ‘Made in Limburg’. Voor dit boek zijn zij op zoek naar toonaangevende Limburgse ondernemers uit het verleden, het heden of de toekomst. In deze zoektocht dagen zij u uit om een bedrijf voor te dragen, dat volgens u in dit boek thuishoort. Heeft u een bedrijf dat u graag wilt voordragen, stuur dan een korte motivatie van maximaal 100 woorden naar [email protected]. De inzendingen moeten uiterlijk 10 september binnen zijn. Voor meer informatie KLIK HIER.
Netwerkbijeenkomsten
Wie BKD zegt, zegt netwerken en wie netwerken zegt, zegt netwerkbijeenkomsten. Netwerkbijeenkomsten zijn er genoeg op BKD Limburg Zuid. Ook door de aanwezigheid van MKB Limburg (dinsdag) en ICT Loket (woensdag) bent u als zakelijke bezoeker er ook dit jaar weer van verzekerd dat BKD Limburg Zuid hét trefpunt is van zakelijk Limburg.
BKD verrijkt
In de volgende nieuwsbrief leest u hoe u zich in het kennishuis kunt verrijken tijdens BKD Limburg Zuid 2010. Want het kennishuis informeert u als ondernemer over een breed scala aan onderwerpen.
Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Het BKD team staat u graag te woord! ([email protected]/ +31 (0)43 38 38 327)
"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement