ICTloket in “Eigen Bedrijf”

“Netwerken is ook goed luisteren”
Aaron Mulder is directeur van ICTloket.nl, een kennis-, netwerk- en innovatieplatform dat het hele jaar door bijeenkomsten organiseert.

Wat is ICTloket?
“Het is een laagdrempelig platform, zowel op internet als oplocatie. Het doel is bedrijven te ondersteunen bij hun innovaties”.

Wie komt u tegen?
“Het kennisthema bepaalt de doelgroep en het thema hangt af van wat er op de markt speelt. Een evenement trekt maximaal driehonderd gasten. ICTloket.nl werkt met de beste socialmediatools. Online is de KennisBank groeiende. We bieden de mogelijkheid om kennis te delen en te vermenigvuldigen. De portal trekt maandelijks tienduizenden bezoekers, ook dankzij onze webinars.”

Hoe vaak organiseert u iets?
“Bijna maandelijks, soms ook twee keer per maand. De bijeenkomsten vinden vooral in Limburg en Brabant plaats. Over de zuidgrens is het Vlaamse ICTloket actief met vergelijkbare activiteiten in ongeveer dezelfde frequentie.”

Nog netwerktips?
“Netwerken zit in je persoonlijkheid, maar is ook aan te leren. Je netwerkt succesvol als je in twintig seconden goed de ‘unique selling points’ en kracht van je bedrijf kunt presenteren. En je moet uiteraard goed kunnen luisteren”.

Bron: blad “Eigen Bedrijf”/KVK.nl

"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement