Voice over IP omroepsystemen

Binnen deze kennisbank categorie kunt u:

De noodzaak van gescheiden systemen voor telefonie en omroepinstallaties is verleden tijd. Op basis van Voice over IP technologie is het mogelijk deze faciliteiten te combineren op één IP infrastructuur.

Door gebruik te maken van het gestandaardiseerde multicast protocol is het IP speakersysteem in de meest voorkomende gevallen te combineren met een vendor onafhankelijke VoIP oplossing.

Met behulp van het VoIP systeem kunnen diverse zones worden geconfigureerd. In één zone kunnen zowel IP toestellen en IP speakers worden opgenomen. De combinatie van VoIP toestellen met IP speakers vergroot het bereik van de omroepinstallatie. Mede hierdoor kan het systeem efficiënt worden ingezet op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfshulpverlening.

Additionele software maakt het mogelijk om een IP omroepsysteem te voorzien van tijd- en calamiteiten-meldingen ter ondersteuning van een ontruimingsinstallatie.


Gebruikers die hebben bijgedragen aan deze kennisbank pagina:
"Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2021 ICTloket.nl     Privacy Statement