Zakelijke netwerken

Binnen deze kennisbank categorie kunt u:

Naast de sociale netwerken zoals Facebook zijn er zakelijke netwerken die stevig aan de weg timmeren. Stuk voor stuk groeien ze in sneltreinvaart. Te denken valt aan Facebook met 1350 miljoen leden. Ook business networks zoals Xing en LinkedIn groeien als kool.

Wat is het precies?
Zo'n businessclub op internet is een verzameling profielen van collega-ondernemers. Hoewel dienstverlenende ondernemers er in de meerderheid zijn, wemelt het er ook van de ondernemers uit andere markten en sectoren. Zo kunnen mensen opnieuw contact zoeken met oude bekenden en nieuwe zakelijke contacten opdoen. Via e-mail, interne berichtenservice, internetbeldienst Skype of introducties van anderen.

LinkedIn is de Amerikaanse evenknie van Xing. Ook hier kunt u struinen in het netwerk van contacten. Volautomatisch kunt u zichzelf door uw eigen contact laten introduceren aan zijn of haar relaties. Deze netwerken zijn gebaseerd op aloude theorie dat iedereen maximaal zes stappen verwijderd is van wie dan ook. Door in te vullen bij welke bedrijven u gewerkt hebt en in welke functie kunt u in contact komen met oude collega's die u aan nieuwe klussen kunnen helpen.   

Voor Nederlandse ondernemers is Xing interessant die hun netwerk in Duitsland willen vergroten. Het is een van oorsprong Duits internetnetwerk voor een zakelijke doelgroep. 


Gebruikers die hebben bijgedragen aan deze kennisbank pagina:
"Blockchain technologie en Smart contracts zullen exponentieel groeien en grote kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor ICO en Cryptocurrency project management en online marketing.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement