Enquête Evenementen Sponsoren 2011

Graag willen we u vragen om uw interesse in de onderstaande concepten 2011 kenbaar te maken t.b.v. de planning ICTloket.nl.

In 2011 zullen een drietal evenementconcepten (regelmatiger) plaatsvinden:

  • Reguliere Gratis Kennis- en Netwerkevenementen, met presentaties, borrel en een prettige bijkomstigheid zoals een powerboat experience, BBQ, driving experience e.d.
  • Gratis (ICT) Experience events, met presentaties en een borrel. Het doel is om de gasten ook alle ICT gepresenteerde mogelijkheden te laten ervaren en tegelijkertijd te netwerken (dit zal onderdeel worden van de reguliere evenementen).
  • Gratis of betalende Kennis- en NetwerkDiners, zoals plaatsgevonden op 23-11-2010.
  • Gratis of betalende MasterClasses met netwerk MATCHing en HBO certificaat.

Inmiddels is op de homepage van ICTloket.nl ook een enquête geplaatst voor de potentiële bezoekers, om hun interesse en wensen kenbaar te maken. zie http://www.ictloket.nl/enquete-evenementen-2011/ .

Enquête Evenementen Sponsoren 2011:

Bij de derde en de vierde optie vragen wij welke entreeprijs u een reële prijs lijkt voor gasten van een ICTloket.nl event waarbij uw bedrijf spreker is, maar ook voor hoeveel u zelf bereid zou zijn om te betalen zijn voor andere ICTloket.nl evenementen.

Uw naam

Bedrijfsnaam

Ons bedrijf heeft interesse in:

 Reguliere Gratis Kennis- en Netwerkevenementen, met presentaties, borrel en een prettige bijkomstigheid zoals een powerboat experience, BBQ, driving experience e.d.

 Gratis (ICT) Experience events, met presentaties en een borrel. Het doel is om de gasten ook alle ICT gepresenteerde mogelijkheden te laten ervaren en tegelijkertijd te netwerken (dit zal onderdeel worden van de reguliere evenementen).

 Gratis of betalende Kennis- en NetwerkDiners, zoals plaatsgevonden op 23-11-2010 plaatsgevonden bij Harbour Club.

Indien ons bedrijf ervoor zou kiezen entreegelden door de gast te laten betalen, dan zal het onderstaande bedrag wenselijk kunnen zijn (indien van toepassing):


Indien ons bedrijf een bedrag als gast zou moeten betalen, dan zouden wij bereid zijn om het volgende bedrag te voldoen: (indien van toepassing):

 Gratis of betalende MasterClasses met netwerk MATCHing en HBO certificaat.

Indien ons bedrijf ervoor zou kiezen entreegelden door de gast te laten betalen, dan zal het onderstaande bedrag wenselijk kunnen zijn (indien van toepassing):

Indien ons bedrijf een bedrag als gast zou moeten betalen, dan zouden wij bereid zijn om het volgende bedrag te voldoen (indien van toepassing):

Opmerkingen:

"Blockchain technologie en Smart contracts zullen exponentieel groeien en grote kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor ICO en Cryptocurrency project management en online marketing.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement