Businesspartners

Businesspartners

Dankzij het organiseren van kennisdeling- en netwerkevents is het ICTloket netwerk uitgegroeid tot meer dan zesduizend deelnemers en diverse businesspartners. Duizenden bezoekers hebben in de afgelopen jaren de (partner) events bezocht.

Met onze succesvolle online marketing en innovatiestrategieën hebben wij honderden bedrijven en organisaties geholpen met het realiseren van enorme bezoekersaantallen en de beste verkopen. De businesspartners zijn opdrachtgevers en samenwerkende partners bij evenementen. Businesspartners kunnen deelnemen als spreker, onderdeel uitmaken van mailings en als kennispartner deelnemen binnen de kennisbank. De businesspartners zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Hieronder kunt u een summier overzicht van actuele businesspartners en voorbeelden uit de afgelopen jaren terugvinden.

Neem contact op met Aaron Mulder voor de mogelijkheden."Blockchain, smart contracts en andere disruptieve technologieën kunnen groeikansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2020 ICTloket.nl     Privacy Statement