Module ICO en Electra Coin op Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event op 29-05-2018

Met gepaste trots nodigen wij u uit op dinsdagmiddag 29 mei 2018 om (kosteloos) deel te nemen aan het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event” bij Rebelle in de “Augustijnenkerk” te Maastricht. We starten deze middag met inspirerende presentaties van Electra Coin en Module ICO. Aansluitend zal een interactieve plenaire discussietafel en een netwerkborrel plaatsvinden. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, ICO’s, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Alle gasten op het event ontvangen een gratis wallet met “Follow coin” cryptocurrency van EHBCrypto.nl. Lees verder voor meer informatie.

Electra Coin
Electra
(ECA) is een gedecentraliseerde cryptocurrency, met razendsnelle transacties, zeer lage tarieven, milieuvriendelijk energieverbruik, microbetalingen, betalingsoplossingen voor winkels en anonieme transacties.

Module ICO
Op het Module platform kunt u ongebruikte GB opslag verhuren en minen!
1. Er zijn miljarden smartphones en IoT-apparaten met ongebruikte opslagcapaciteit
2. Wereldmarkten, bedrijven en overheid hebben opslagcapaciteit nodig
3. De blockchains zijn gecentraliseerd, complex en crypto-mining vereist veel middelen en infrastructuur. Het is tijd om een eerlijk mining algoritme te bedenken voor alle deelnemers. Module geeft kansen en oplossingen!

Lees verder via de link: http://www.ictloket.nl/evenementen/

Gemakkelijk cryptomunten kopen?
Bij EHBCrypto.nl kunt u snel en makkelijk cryptomunten kopen. Reken af met een van de bekende betaalmethodes. Alle gasten op het event ontvangen een gratis wallet met “Follow coin” cryptocurrency van EHBCrypto.nl. Bezoek de website van EHBCrypto.nl voor het aanschaffen van cryptomunten.

Presentatie en discussiepanel
Bob van Egeraat, Thomas Otter & Robert Bakker – Cryptocurrency (Electra Coin)
Aaron Mulder – Cryptocurrency (spreker voor Module​ ICO)
De Cryptobloggers – Cryptocurrency
Edward Goessens – Blockchain (directeur TCC The Computer Company, Perfection Automatiseringen, Digiaccess)
Laurens Thissen – Legal (IE / IT / Pivacy / Media: Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Panelvoorzitter: Aaron Mulder (directeur ICT Loket, Innovatie Loket, Aaron Mulder BV)

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
10/04/2018; 11:18