Verslag workshops: “Maak indruk met een unieke website”

De afgelopen dagen zijn 4 workshops georganiseerd door gosidesign en ICTloket.nl. Omdat er meer aanmeldingen dan plaatsen beschikbaar waren zullen we na de zomer waarschijnlijk nog enkele workshops plannen. De deelnemers aan de workshops hebben positieve reacties gegeven.

Deze workshops werden georganiseerd door ICTloket en gosidesign over de trends in webdesign (responsive design, web innovatie, meertaligheid en o.a. webstatistieken). Daarnaast heeft ICT loket de deelnemers bijgepraat over de online marketingaspecten.

Workshop thema: “Wilt u ook weten hoe uw organisatie zich in de horizon van 2015-2020 zo optimaal mogelijk kan presenteren op het world wide web? En heeft u interesse in de laatste trends op internet gebied? Meldt u dan snel aan voor de workshop “Maak indruk met een unieke website”.”

Impressie van workshops:


Aaron Mulder
ICTloket.nl
14/07/2015; 19:15