Aankondiging evenement: 10 maart het IT ’15 evenement van TCC The Computer Company

Aankondiging evenement: 10 maart het IT ’15 evenement van TCC The Computer Company.
Het hoofdonderwerp van dit (kosteloze) evenement is:
“ICT verandert razendsnel, hoe snel verandert uw organisatie mee?”

Er kunnen maximaal 100 deelnemers het evenement bezoeken, dus meld u direct aan!

Indien er meer aanmeldingen zijn dan zal een selectie plaatsvinden. Als bonus wordt er tijdens de netwerkborrel een iPad mini onder aanwezigen verloot. Nadere informatie zal bekend worden gemaakt via de website.

Sprekers:
We hebben voor deze middag een aantal unieke sprekers weten vast te leggen in parallelsessies. De parallelsessies zullen onder andere verzorgd worden door Citrix, Cisco, RES Software, Koenen & Co. De keynote wordt verzorgd door Edward Goessens (directeur The Computer Company).

Tevens kunt u de elektrische Tesla ontdekken: wilt u een proefrit maken in deze razendsnelle elektrische auto (0 tot 100 in 3,4 sec)?

Voor deze bijzondere middag hebben we gekozen voor Chateau Neercanne, een locatie met een rijke geschiedenis. We starten met een luxe lunch om 12:00 uur. Rond 17:00 uur eindigen we deze middag met een netwerkborrel en luxe borrelhapjes.

Direct aanmelden via de link: http://www.thecomputercompany.nl/itevent/
Het maximaal aantal deelnemers voor deze unieke middag betreft 100 personen en we willen u zodoende vriendelijk vragen om zo spoedig mogelijk deze middag in uw agenda vast te zetten en uw aanmelding kenbaar te maken via deze website.

Voor meer informatie neem contact met op met TCC The Computer Company.

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

Aaron Mulder
ICTloket.nl
14/01/2015; 12:14