Projectmanagement

Gedegen projectmanagement is cruciaal voor het realiseren van een succesvol internet-project. ICTloket begeleidt kort- en langdurige projecten, zowel nationaal als internationaal (meertalig: nl, en, fr, de, etc.). De meeste projecten betreffen website en/of webportal projectmanagement. In deze projecten is het mogelijk om als projectleider op te treden, of onderdeel uit te maken van een intern team. Wij spreken dezelfde taal als de techneuten en vormgevers en dankzij veel (technische) kennis en ervaring (in verschillende branches) zijn wij instaat projecten innovatief en professioneel uit te voeren. Een groot voordeel is dat wij merk-onafhankelijk werken en niet gebonden zijn aan bepaalde programmatuur of bijvoorbeeld één content management systeem. Binnen projectmanagement valt ook event management van ICTloket.
Projectmanagement:

  • Project opstarten
  • Omvang van het project bepalen
  • Planning en budget maken
  • Project opdelen in fase(s)
  • Uitvoering werkzaamheden
  • Opvolging en meten van doelstellingen
  • Project opleveren of (nationaal – internationaal) doorgroeien
Doelstellingen, rendement en meetbaarheid staan voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over gerealiseerde (nationale en internationale) projecten. De consultancy van ICTloket bestaat naast website / webportal projectmanagement uit maatwerk online marketingdiensten.
Één van onze klanten aan het woord:

“Gosidesign is een full-service webdevelopmentbureau gevestigd in Maastricht (Limburg). Wij werken ontwerpen en ontwikkelen innovatieve websites, webshops en webportals. Met een goed ingespeeld team van programmeurs en ontwerpers zijn we uitstekend in staat om hoogwaardig design en bijbehorende technische software (zoals content management systemen) te verzorgen. Ookcomplexe koppelingen met bijvoorbeeld boekingsmodules of maatwerk oplossingen voor klanten verzorgen wij graag. Aaron Mulder van ICTloket is als adviseur actief binnen gosidesign. Voor diverse klanten voert Aaron Mulder website projectmanagement en/of online marketingdiensten uit. Aaron is onderdeel van een intern team en zorgt dat wij gezamenlijk nog meer  meerwaarde realiseren. Meerdere malen per jaar organiseren wij (i.s.m. Aaron) voor onze klanten workshops om kennis te delen. Groot voordeel is dat Aaron flexibel is en breed inzetbaar in allerlei branches. Hij spreekt de taal van onze techneuten en die van de klant”, G. Simons, directeur gosidesign.

Diensten: Projectmanagement, Search Engine Advertising SEA, Search Engine Optimization SEO, Web Analyse, Promotiecampagnes, Social Media, Email marketing, etc.
"Blockchain technologie en Smart contracts zullen kansen bieden", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Lees verder bij "Blockchain" voor het verslag van het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event”.
ICTLoket Blockchain
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Blockchain
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement