Verslag netwerkborrel ICTloket.nl op 7 juni 2007 tijdens de MKB Business Dagen Maas & Roer


Op donderdag 7 juni organiseerde ICTloket.nl in samenwerking met eXtended Business Intergration ( XBI ) en Ictopus Business Solutions een netwerkborrel tijdens de MKB Business Dagen Maas & Roer.


De borrel werd gehouden op de beursvloer, dat zorgde voor veel belangstelling, ook door de verschillende standhouder. Helaas is deze donderdag zeer veel verkeersoverlast geweest, waardoor menigeen belde dat ze helaas niet aanwezig konden zijn, ivm file. Ondanks dat was er wederom een goede opkomst.


De borrel ging om 18:00 van start met een kort openingswoord door Dhr. Nieuwkamp, Eventmanager ICTloket.nl. Hij bedankte de bezoekers en gaf vervolgens het woord aan Aaron Mulder, Directeur ICTloket.nl. Hij vertelde over ICTloket.nl en waarom ICTloket.nl deze evenementen gratis kan aanbieden. Ook vertelde hij dat ICTloket.nl in de zomermaanden geen evenementen organiseert, maar dat er vanaf september weer maandelijks een evenement op het programma staat.

Na de korte introductie door het team van ICTloket.nl kwam Alain Rutten namens XBI aan het woord. Hij vertelde in een 20 minuten durende presentatie alle ins en outs over ERP pakketten van microsoft. Daarnaast vertelde hij over de organisatie XBI en liet vervolgens alle mogelijkheden zien van ERP Software. Nadat Dhr. Rutten zijn presentatie had afgerond, was er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen, om vervolgens na 15 minuten verder te gaan met de volgende presentatie. De 2e presentatie werd verzorgd door Peter Lemmen, namens Ictopus Business Solutions. Hij vertelde alle ins en out van CRM pakketten. Na eerst door de theorie heen gelopen te zijn, liet hij vervolgens operationeel de software zien, wat voor zeer veel bezoekers als zeer interessant werd bestempeld.


Nadat de presentaties afgerond waren was er de mogelijkheid om te netwerken, onder het genot van een hapje en een drankje op de beursvloer. Voor alle bezoekers was er verder nog de mogelijkheid om de beurs te bezoeken.


ICTloket.nl zal zoals eerder vermeld in de zomermaanden geen evenementen organiseren. Vanaf september zal ICTloket.nl weer actief zijn en maandelijks een evenement organiseren om alle ondernemers gratis verder te helpen bij hun bedrijfsvoering op het gebied van ICT.Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.


LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement