Verslag netwerkborrel 27 februari 2007

Op 27 februari j.l. heeft ICTloket.nl in samenwerking met Gemeente Heerlen, Cross Internet Marketing en Clearsense een netwerkborrel georganiseerd in Grand Café de Hoeve te Heerlen.

Ter promotie van de netwerkborrel zijn er vele acties ondernemen. Zo is ICTloket.nl op Falcon Radio geweest, zijn er reclame spotjes geweest op TvLimburg en is er door lokale krantjes zoals als Trompetter, Maas&Mijn en Brunssum Aktueel redactionele aandacht aan deze netwerkborrel besteed.

Mede dankzij deze promotionele activiteiten was er een zeer goede opkomst op de netwerkborrel. Er waren meer dan 120 aanmeldingen, waarvan 85 ondernemers ook daadwerkelijk aanwezig waren op de netwerkborrel.

De borrel werd geopend door Dhr. Nieuwkamp, Eventmanager van ICTloket.nl, gevolgd door dhr. Mulder, Directeur ICTloket.nl. Na deze korte presentatie van ICTloket kwam dhr. Offermans, wethouder gemeente Heerlen, aan het woord.
Na het woord van de Gemeente Heerlen kwam de eerste presentatie, gehouden door Henk de Hooge, business manager van o.a. World Directories en Clearsense. Hij vertelde over wat ons allemaal als internetgebruiker te wachten staat en hoe belangrijk het is hierin rekening te houden m.b.t. bedrijfsvoering. Na deze korte, maar zeer interessante presentatie was er de mogelijkheid om een drankje te nuttigen. Na enkele minuten ging de volgende presentatie van start. Deze werd gehouden door Antoine van de Kruys van Cross Internet Marketing. Hij vertelde over de mogelijkheden en technieken van zoekmachine optimalisatie, oftewel het bovenaan komen te staan bij zoekmachines als google. Na deze presentatie was er wederom de mogelijkheid tot een drankje en een hapje. Vervolgens kwam na 10 minuten borrelen de laatste spreker aan het woord; Charlotte ’t Sas van Clearsense. Zij vertelde over welke nieuwe technieken Google gaat introduceren in Nederland, en hoe je daar als ondernemer het beste op kunt inspelen.

Na deze laatste goede en zeer informatieve presentatie was er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Nadat deze vragenronde was beëindigd was er wederom de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Er zijn erg veel contacten gelegd en 3 zeer goede, kwalitatief hoogstaande presentaties gehouden. De bezoekers waren allen enthousiast en ICTloket.nl heeft dan ook besloten om in samenwerking met Gemeente Heerlen, om de 1,5 maand een netwerkborrel te organiseren. Meer informatie omtrent deze netwerkborrels volgt spoedig.         

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement