Verslag exclusief seminar bij Chateau St. Gerlach


Op woensdag 28 november 2007 heeft ICTloket.nl in samenwerking met haar partner AMR ict en diens partner Cisco Systems en AB Groep wederom een exclusief seminar georganiseerd over het onderwerp Voice over IP.


Gezien de positieve reacties van de reeds gehouden seminars, was wederom gekozen voor de zeer exclusieve locatie Chateau St. Gerlach. Na vele aanmeldingen konden er helaas maar enkele ondernemers deelnemen aan dit geheel gratis seminar.


Het openingswoord werd gehouden door Dhr. Tristan Schurgers, die vertelde kort over het programma van de dag. Tevens lichtte hij kort toe wat Voice Over IP inhoudt en wat de mogelijkheden hiervan zijn. Vervolgens kwam Dhr. Scholtens van de Cicero Zorggroep aan het woord. Bij de Cicero groep wordt momenteel bij verschillende nieuwbouwprojecten, een voice over ip oplossing geïmplementeerd. Dhr. Scholtens is uiteindelijk gebruiker van het product en vertelde de mogelijkheden en toepassingen vanuit een “niet technische” beleving.


Na een korte pauze ging Dhr. De Haas dieper in op de techniek en de producten van Cisco Systems. Als accountmanager van Cisco Systems ziet Dhr. De Haas de problemen uit de markt en kan hiervoor een oplossing bieden met verschillende VOIP producten.


Naast VOIP is er natuurlijk ook nog de traditionele manier van communicatie; via de vaste telefoon of via een gsm. AB Groep is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van telecommunicatie voor bedrijven. Zeker hier in de euregio is het goed om te kijken naar de kosten die gemaakt worden voor het bellen. Dhr. De Kort namens AB Groep gaf korte tips over waarop men kan letten bij telefoonfacturen. Tevens lichtte hij toe dat mobiel bellen niet altijd zo voordelig is als dat gsm leveranciers doen denken.


Ter afsluiting kwam Dhr. Ronald Nieuwkamp van ICTloket.nl aan het woord. De euregionale ontwikkelingen van ICTloket.nl werden toegelicht om vervolgens onder het genot van spijs en drank na te praten over de besproken materie tijdens het seminar, en goede contacten op te doen onder de bezoekers.


Gezien de drukke periode en de goede opkomst was het een geslaagde bijeenkomst. De bezoekers zijn door middel van gratis bijeenkomst verder geïnformeerd over de mogelijkheden van VOIP.


Dit was het laatste VIP evenement voor het jaar 2007. In 2008 zullen er wederom verschillende evenementen plaatsvinden omtrent het onderwerp VOIP. U zult hieromtrent spoedig informatie vinden op www.ictloket.nl/seminars


Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden.


LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement