Verslag exclusief seminar bij Chateau Neercanne

Op woensdag 5 september 2007 heeft ICTloket.nl in samenwerking met haar partner AMR ict en diens partner Cisco Systems een exclusief seminar georganiseerd over het onderwerp Voice over IP.


Het afgelopen seminar heeft plaatsgevonden op de zeer exclusieve locatie Chateau St. Gerlach. Voor dit seminar is gekozen voor een andere exclusieve locatie, te weten Chateau Neercanne. Er was voor dit seminar wederom grote belangstelling en er is daarom besloten om in november nog een seminar te organiseren omtrent het onderwerp VOIP.


Ter opening kwam Dhr. Ronald Nieuwkamp, eventmanager ICTloket.nl, aan het woord. Hij bedankte alle bezoekers voor hun aanwezigheid en heeft kort verteld over de dienstverlening die ICTloket.nl verleent. Daarna stelde hij Tristan Schurgers namens AMR ict voor die vervolgens aan het woord kwam. Hij vertelde over AMR ict en welke diensten zij aanbieden. Na een korte introductie van AMR ict als bedrijf kwam het onderwerp Voice over IP aan bod. Dhr. Schurgers vertelde globaal wat VOIP precies is, wat de mogelijkheden zijn, wat voor een kostenplaatje hier bij hoort, etc.


Na de 25 minuten durende presentatie van Dhr. Schurgers werd er een korte pauze ingelast met de mogelijkheid op een drankje en een hapje. Na deze korte pauze kwam Dhr. Sebastiaan de Haas namens Cisco Systems aan het woord. Hij ging door middel van een zeer informatieve presentatie dieper in op het onderwerp Voice over IP. Hij liet onder andere door filmpjes zien wat de verschillende mogelijkheden zijn.


Na deze zeer boeiende presentatie was er nog de mogelijkheid tot het bekijken van een demo van het nieuwe UC500 product van Cisco.


Na deze demo was er de mogelijkheid om in de wijnkelder van Chateau Neercanne, in de grotten, na te borrelen en te netwerken onder het genot van een goed glas wijn en een lekker hapje.


Gezien het grote succes van deze bijeenkomst is besloten om in november wederom een seminar te organiseren omtrent hetzelfde onderwerp: “VOIP”. Dit zal wederom plaatsvinden op een unieke locatie waarbij getracht wordt om de ondernemers zoveel mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden van Voice Over IP.

ICTloket.nl is trots op dit wederom goed georganiseerde seminar op deze zeer exclusieve locatie. Wij hopen een volgend seminar wederom een dergelijk succes te behalen.

Voor een foto impressie van dit exclusieve seminar kunt u hier klikken.            

                        

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement