Verslag en Foto’s Seminar digitaal en flexibel werken en rendementen uit ICT personeel 12-12-06

Op donderdag 14 december 2006 was er een bijzonder seminar georganiseerd door het ICTloket.nl i.s.m. Gemeente Heerlen,Sabic, Ictopus Academy, Pro/Future (product HotDocs) en Hogeschool Zuyd. Het seminar vond plaats in Auberge de Rousch te Heerlen.

 

Mede dankzij diverse promotionele activiteiten in o.a. de Kamer van Koophandel @Brief waren er ongeveer 60 bedrijven die zich hadden aangemeld. Uiteindelijk was er een opkomst van ongeveer 45 bezoekers. De bezoekers werden welkom geheten door Dhr. Aaron Mulder (Directeur ICTloket.nl) en Ronald Nieuwkamp (Event Manager ICTloket.nl). De introductie werd gehouden door Dhr. Rob Aalders (Afdeling Stadsplanning Heerlen). Dit zou eigenlijk gedaan worden door dhr. Jos Offermans ( Wethouder gemeente Heerlen), maar deze was door omstandigheden helaas verhinderd. Na de opening sprak Dhr. Ronald Kerpershoek namens Sabic over hun nieuwe kantoor en hoe zij zijn omgegaan met hun filosofie omtrent een papieronafhankelijke werkomgeving. Na een presentatie van een dik uur kwam dhr. Armand Sweerts aan het woord namens Ictopus BV. Hij vertelde hoe je rendement kan halen uit je personeel, zoals bijvoorbeeld personeel opleiden om papieronafhankelijk te werken. Tijdens het seminar werd er door ICTloket TV opnames gemaakt voor de reportage op TV Limburg. De precieze datum van uitzending is nog niet bekend, dit zal ergens in januari 2007 gaan plaatsvinden. Tijdens de pauze gingen de deelnemers en sprekers netwerken en werden diverse contacten gelegd. Na de pauze sprak dhr. Harry Vaessen van HsZuyd over de digitale leeromgeving en werkomgeving die de Hogeschool Zuyd gebruikt. Hierna volgende nog een presentatie van Pro/Future. Dhr. Martin Deguelle en mevr. Cynthia Weng vertelden over wat er allemaal komt kijken bij digitaal werken voor het mkb.

 

Na deze zeer nuttige presentaties was er de mogelijkheid om nog na te borrelen / netwerken. Tijdens deze borrel zijn er ook weer contacten gelegd en is er gezellig onder het genot van een drankje wat nagepraat.

Mocht u dit seminar niet hebben kunnen bijwonen door omstandigheden, hieronder volgt de planning voor de volgende seminars:

 


  • Februari 2007: mobiel werken en narrowcasting

  • Maart 2007: Financiele zaken en online boekhouden

  • Mei 2007: Personeel / ERP Software

  • September 2007: CRM/ Zoekmachine optimalisatie

  • Oktober 2007: Security / IP camerabeveiliging

Ook voor deze seminars zijn we zoek naar sprekers, danwel bezoekers. Aanmelden kan vanaf 1 maand voor aanvang van het seminar op onze website www.ictloket.nl/organisatie/seminars

Het ICTloket.nl bedankt alle bezoekers en sprekers van dit seminar. Indien u contactgegevens wilt van de sprekers of indien u nog vragen heeft kunt u contact met ICTloket.nl opnemen op 045-4000 555 of uw vraag stellen via de gratis ICT vraagbaak op www.ictloket.nl.


Klik hier voor de foto’s en hier voor de presentaties

                            

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement