Verslag 2e netwerkborrel ICTloket.nl op 26 april 2007


Naar aanleiding van de op 27 februari gehouden zeer succesvolle netwerkborrel heeft ICTloket.nl in samenwerking met Gemeente Heerlen, AV Point, MIHE Displays en BRANDNEWMEDIA wederom een gratis netwerkborrel.
Tijdens deze netwerkborrel kwamen 2 onderwerpen aan bod die in korte informatieve presentaties werden besproken. De onderwerpen die werden behandeld waren “nieuwe webstrategieën” en “Narrowcasting”.
Ondanks het ontzettend mooie en warme weer was er wederom voldoende opkomst. Maar liefst 80 bezoekers waren op 26 april te gast bij Grand Café de Hoeve.

De borrel ging om 16:15 van start met een kort openingswoord door Dhr. Nieuwkamp, Eventmanager ICTloket.nl. Hij bedankte de bezoekers en gaf vervolgens het woord aan Rob Aalders, vertegenwoordiger van Gemeente Heerlen. Hij benadrukte het nut van ICT bij het MKB en gaf aan dat Gemeente Heerlen zeer positief staat ten opzichte van ICTloket.nl  Na het woord van de Gemeente Heerlen kwam de eerste presentatie, gehouden door Maurice Brand van BRANDNEWMEDIA. Hij verteld over “nieuwe webstrategieën” die vandaag de dag voor alle ondernemers van belang zijn. Na deze presentatie van 15 minuten werd er een korte pauze ingelast om iedereen te voorzien van een drankje. Na de korte pauze vertelde Jos van Eeghem, Directeur AV Point, over “Narrowcasting”. Hij liet zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, voor wie dit interessant is, hoe het product nu in de markt staat etc. Na deze informatieve presentatie kwam André Klok, Directeur MIHE Displays, aan het woord. Hij vertelde over de verschillende mogelijkheden van “Narrowcasting”, maar dan met name de bijbehorende hardware die hoorvoor nodig is.

Nadat de presentaties afgerond waren was er de mogelijkheid om te netwerken, onder het genot van een hapje, een drankje en een lekker achtergrond muziekje.

Uit evaluaties van de netwerkborrel is gebleken dat het wederom een succesvolle bijeenkomst was. De opkomst was goed, de presentaties waren goed verzorgd, de entourage was goed verzorgd en er hing een goede “netwerksfeer”.


ICTloket.nl zal trachten om dit succes steeds verder uit te breiden om alle ondernemers kennis te laten maken met de verschillende aspecten van het zeer veelzijdige ICT.

Foto’s van deze bijeenkomst kunt u hier vinden. 

    

                            

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement