MKB Business Dagen Maas en Roer 2007


Tijdens de MKB Business Dagen Maas en Roer was ICTloket.nl uiteraard ook weer van de partij.

Onderwerp van gesprek was innovatie. De MKB Business Dagen Maas en Roer vonden voor de eerste maal plaats. De MKB Business Dagen Maas en Roer werden georganiseerd onder auspiciën van MKB Limburg en waren te bezoeken op 6 en 7 juni van 13 tot 21 uur in de Jo Gerrishal te Roermond.

ICTloket.nl was standhouder op deze businessdagen en heeft daar veel bedrijven gesproken. Met ondersteuning van de nieuwste LCD Touchscreen en het nieuwste Plasma scherm, daarnaast de informatie van onze kennispartners, had de stand heel wat bekijks. Op de eerste dag  waren Limburgvac en ISL Automatisering aanwezig op de stand om de bezoekers over hun diensten en / of producten te informeren.

Naast ICTloket.nl waren er nog 48 mede standhouders. Er zijn wederom zeer veel contacten gelegd. Tijdens de 2e beursdag heeft ICTloket.nl in samenwerking met eXtended Business Integration en Ictopus Business Solutions een netwerkborrel georganiseerd. Het waren twee zeer exclusieve presentaties op het midden van de beurs, wat natuurlijk zeer veel belangstellenden trok.

Klik hier voor de foto’s.


LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement