Doelstelling

U heeft een visie, een innovatief digitaal concept met het potentieel om uw product, dienst of organisatie te transformeren. Bij ICTloket.nl begrijpen we dat het realiseren van digitale innovaties en het in de praktijk brengen van nieuwe concepten niet eenvoudig is. Samen kunnen we als een krachtige motor optreden, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het omzetten van uw ideeën in succesvolle realiteit. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze digitale expertise, maar ook ons uitgebreide netwerk.

Dus, als u klaar bent om uw ideeën om te zetten in een succesvolle realiteit, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw visie tot leven brengen en de wereld veranderen. Bij ICTloket.nl staan we klaar om u te ondersteunen op elk moment van uw digitale reis naar succes.

Logo en missie ICTloket.nl

Het logo van ICTloket.nl is een visualisatie van onze filosofie waarin het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid samenkomen op een symbolische kennisbrug. Hier convergeren innovatie, digitale transformatie en online marketing, waardoor een vruchtbare voedingsbodem ontstaat voor groei en vooruitgang. Dit krachtige samenspel symboliseert onze missie om synergie te creëren tussen deze sectoren, waarbij we streven naar innovatieve oplossingen en digitale transformatie die de weg vrijmaken voor succes in het moderne zakelijke landschap. Het logo straalt verbinding, vooruitgang en gezamenlijke inspanningen uit, en weerspiegelt ons engagement om bruggen te bouwen tussen deze belangrijke pijlers van de maatschappij.

Geschiedenis

Aaron Mulder (Hoogstarter Hogeschool Zuyd) was projectleider van ICTloket en heeft de eindverantwoordelijkheid gekregen voor de exploitatie van deze organisatie (ICT Loket BV. KvK: 14089683) Hogescholen Zuyd, EICT (kennispoort), de deelnemende bedrijven, Provincie Limburg, EFRO en diverse organisaties hebben de opstart van dit initiatief mede mogelijk gemaakt. Een van de doelstellingen is om de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven te versterken en om bedrijven met (nieuwe) mogelijkheden van ICT te laten kennismaken. Het ontwikkelen van consultancydiensten en verzorgen van ICT automatiseringsadvies zijn tevens doelstellingen. Door de sterke groei zijn in de loop van de jaren diverse nieuwe bedrijven/businesspartners/sponsoren, instellingen en organisaties aangesloten. In 2008 is ICTloket Vlaanderen opgericht in samenwerking met de Katholieke Hogeschool Limburg. In 2012 is het project ICTloket.be Vlaanderen afgerond.

"Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data, Apps, Social Media en diverse andere disruptieve technologieën kunnen mogelijkheden voor groei en maatschappelijke meerwaarde creëren", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2024 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.000,30.000