Social media marketing

Social media marketing is gericht op het inzetten van sociale media om uw doelgroep te informeren over actualiteiten. Het bereiken van doelstellingen via social media marketing vergt veel kennis en ervaring. Met name het realiseren van conversie (doelen zoals inschrijven op nieuwsbrief, verkopen, ingevulde contactformulieren e.d.) geeft per sociale medium wisselende resultaten. Om social media marketing succesvol in te zetten moeten we o.a. de doelgroep (en randvoorwaarden) vaststellen, aanspreken via het het juiste kanaal, met de juiste boodschap en o.a. op het juiste tijdstip. Groot voordeel van het inzetten van social media marketing is dat u snel en relatief goedkoop exact op uw doelgroep kunt targetten. “Gericht schieten in plaats van met hagel”.

Dankzij vele jaren (meertalige en meer-landen) ervaring met social media marketing, van virale campagnes tot grote advertising campagnes in zowel B2B als B2C kunnen wij daadwerkelijk meetbare conversies realiseren. Sociale media kunnen ook worden ingezet customer-service of de product/dienst-ervaring te verbeteren. Sociale media zijn vaak een medium dat raakvlakken heeft met de helpdesk of bijvoorbeeld front-office binnen de organisatie.

Waarom social media marketing toepassen:

  • Social media zijn kansrijk, snel en relatief goedkoop
  • Uw doelgroep is aanwezig op sociale media, van bestuursvoorzitter tot kampeerder
  • Door inzet van sociale media kunt u uw doelgroep beter bedienen
Doelstellingen, rendement en meetbaarheid staan voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over online marketing.
Één van onze klanten aan het woord:

“Ridderbeks is een full-service caravan, camper en vouwwagenspecialist met ruim 16.000 m2 kampeerbeleving in Echt. Erop uit trekken met een caravan, camper of vouwwagen is meer dan alleen reizen. Dat heeft te maken met passie voor kamperen, zin voor avontuur. Bij een reis door de wereld van Ridderbeks zult u ontdekken dat u ons avontuur bent! U zult beleven dat wij u met onze caravans, campers en vouwwagens letterlijk alles kunnen bieden. Wij begrijpen Uw passie voor kamperen! Aaron Mulder van het ICTloket is meer dan een adviseur voor Ridderbeks, hij is onze ambassadeur. Aaron denkt met ons mee over o.a. social media, nieuwe promotieacties, evenementen, workshops, invulling van de website, vindbaarheid (seo & sea, display, remarketing) en nieuwsbrieven. Aaron begeleidt de vestigingsdirecteur (Desiree Ridderbeks) o.a. bij het uitwerken van social mediacampagnes. Social media in de recreatiebranche is een waardevol middel om de vakantiebeleving uit te dragen naar onze doelgroep. Aaron is een professionele adviseur om op lange termijn mee te kunnen samenwerken”, J. Ridderbeks van RB Ridderbeks Caravans, Campers en Vouwwagens.

Diensten: Social Media, Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, Event marketing, Email marketing, Web Analytics, Promotiecampagnes, etc.
LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement