Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event – april 2018

In april 2018 zal het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal, Business & Networking Event” worden georganiseerd door ICTloket.nl, met inspirerende presentaties en een plenaire discussietafel bij Rebelle te Maastricht, met aansluitend een netwerkborrel. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Door diverse presentaties en stellingen die worden voorgelegd aan het plenaire discussiepanel zal een interactieve middag worden georganiseerd.

Let op: datum zal nog bekend worden gemaakt!

Is Cryptocurrency een “bubbel” of stijgen naar ongekende technologische en financiële hoogtes. Volgens ICTloket.nl is het zeer waarschijnlijk is dat “Blockchain technologie (of things) & Smart contracts” zich exponentieel zullen ontwikkelen en limietloze mogelijkheden bieden. Het topje van de ijsberg begint zichtbaar te worden en het is wachten op de eerste grote doorbraken. Ontdek de kansen en bedreigingen voor uw business en doe mee aan het discussiepanel bij Rebelle Maastricht.

Bitcoin, Blockchain en Altcoins
De oorsprong van de Bitcoin ligt in haar blockchain. Een blockchain is een grote database, waar alle informatie over de transactie wordt opgeslagen zoals een openbaar online-register. Computers die aangesloten zijn op de blockchain zorgen ervoor dat een transactie herleidbaar is in aantal, hoeveelheid, tijd en geschiedenis. Door een samenspel van wiskundige formules, controleert het systeem of de betaling klopt en betrouwbaar is. Indien dit niet het geval is, weigert het systeem medewerking te verlenen aan een betaling. Omdat het handelsverkeer zich tot twee partijen richt, is er ook geen tussenkomst meer nodig van een derde partij (zoals tussenkomst van een bank of een notariskantoor). Alle andere munten dan de Bitcoin worden Altcoins genoemd. De Bitcoin is een soort “moedermunt”, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Cryptovaluta top 3 (van ICTloket.nl voor lange termijn):
1. Ethereum (ETH) is het meest populaire (gedecentraliseerde) blockchain applicatie platform (met slimme contracten en lagere transactiekosten): applicaties die exact werken zoals geprogrammeerd zonder downtime, censuur of interferentie (“storing”) door derden. Ethereum is een “disruptive technology” en een uitstekend platform voor “internet of things”.
2. NEO (NEO) maakt ook gebruik van blockchain-technologie en digitale identiteit om “assets” te digitaliseren, het beheer van digitale “assets” te automatiseren met behulp van slimme contracten en om een “slimme economie” te realiseren met een gedistribueerd netwerk. NEO wordt ook wel “de Chinese Ethereum” genoemd.
3. Stellar (XLM) is een platform dat banken, betalingssystemen en mensen met elkaar verbindt. Stellar wordt ook wel de toekomst van bankieren genoemd. Met dit financieel netwerk kunnen internationale betalingen supersnel worden verricht. De cryptomunt wordt gezien als de Ripple, maar dan zonder nadelen.
Crypto-portfolio: ETH 40%, NEO 40%, XLM 15%, BTC 5%
Interessante ICO’s:
Debitum Network
– Global small business financing
Diverse ICO’s worden nog bekendgemaakt.

Discussiepanel
De Cryptobloggers – Cryptocurrency
Vince Meens – Blockchain (Brightlands Smart Services Campus)
Dennis Meevissen – Blockchain (founder at Sens-it and Co-Founder at Block Materials)
Edward Goessens – Blockchain (directeur TCC The Computer Company, Perfection Automatiseringen, Digiaccess)
Laurens Thissen – Legal (IE / IT / Pivacy / Media: Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Panelvoorzitter: Aaron Mulder (directeur ICT Loket, Innovatie Loket, Aaron Mulder BV)
Diverse panel-leden worden nog bekendgemaakt.

Programma
Inloop: 15:30 tot 16:00 uur
Opening: 16:00 tot 16:10 uur Aaron Mulder, directeur ICTloket en Ibe Aerts, Rebelle Maastricht (EMG)
Afsluiting en dankwoord: 17:50 tot 18:00 uur
Netwerkborrel: 18:00 tot 19:00 uur
Doelgroep: Zakelijk
Dresscode: Business
Locatie: Rebelle Maastricht
Hapjes en drankjes: Kosteloos dankzij businesspartners
Deelname: Kosteloos dankzij businesspartners
Aantal deelnemers: Maximaal 100 deelnemers

Rebelle Maastricht
Rebelle Maastricht is gevestigd in de “Augustijnenkerk”, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur. Rebelle, uniek, veelzijdig, creatief, professioneel en een tikkeltje rebels.

Parkeren
Q-Park Mosae Forum, Maasboulevard 40, 6211 JW Maastricht (voor eigen rekening) of zie Parkeren-Maastricht voor een volledig overzicht (incl. goedkope parkeerplaatsen).

Businesspartners Crypto event
Adelmeijer Hoyng Advocaten

TCC The Computer Company

Brightlands Smart Services Campus

Block Materials

Service Royal

Kenneth Tan Fotografie

Ondanks dat de exacte datum nog niet bekend is, kunt u uw interesse aangeven en voor-inschrijven via onderstaande registratieformulier.Neem contact op met Aaron Mulder (tel: +31643469353) voor meer informatie over dit evenement. ICTloket.nl is geen financiële instelling en zal geen beleggingsadviezen verzorgen op dit evenement. Het betreft een informatief evenement over cryptocurrency. U kunt kosteloos deelnemen aan het ICTloket.nl netwerk door u aan te melden voor de nieuwsbrief van ICTloket.nl. Het evenement is gericht op de zakelijke markt.

Voorinschrijving:

Aanhef

Naam en achternaam (verplicht)

Bedrijf

Functie

Adres en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Dit betreft een kwalitatief georganiseerd evenement, doch een evenement bezoeken is op eigen risico:

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief:

Vul onderstaande karakters in
captcha

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2018 ICTloket.nl     Privacy Statement