Big data en Blockchain event 03-10-17

Na het succes van onze voorgaande Exact events organiseert TCC The Computer Company op dinsdag 3 oktober aanstaande wederom een mooi event, met als thema Big Data en Blockchain. De opkomst van Big Data en Blockchain-technologie zal een enorme verandering brengen in de traditionele manier van werken. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de reeds beschikbare oplossingen en welke veranderingen u in de komende jaren kunt verwachten als gevolg van deze ontwikkelingen.

Onlangs werd in Nieuwsuur de Blockchain-technologie nog benoemd als grootste innovatie sinds internet. De Blockchain-technologie is al merkbaar in de financiële wereld waar banken verdwijnen in hun huidige vorm. Op 3 oktober geeft TCC u handvaten hoe u gebruik kunt maken van deze technologie. TCC en haar sprekers leggen uit hoe u strategische beslissingen kunt nemen op basis van realtime inzicht in uw data met als doel een efficiency-, concurrentie-, of bijvoorbeeld een veiligheidsvoordeel te realiseren.Tijdens het Big Data en Blockchain Event zullen inspirerende presentaties en interactieve tafel discussierondes een beeld schetsen van de kansen en bedreigingen van deze innovaties. Ontdek en ervaar hoe uw organisatie voordeel gaat behalen.

Lees verder voor meer informatie en aanmelden via de link

Nieuwe events worden op deze pagina en via de nieuwsbrief aangekondigd. Het meest recente event heeft plaatsgevonden op dinsdagmiddag 30-05-17. Het “Business Networking Event” heeft plaatsgevonden bij het geweldige Kasteel Hoogenweerth te Maastricht. Bij dit event werden de gasten in kleine groepjes ingedeeld en deze namen plaats aan tafels (met tafelvoorzitter) waarbij stellingen werden gepresenteerd door de businesspartners van ICTloket.nl. De gasten gingen vervolgens discussiëren over de stellingen en netwerken. Aansluitend was de netwerkborrel.


Neem contact op met Aaron Mulder (tel: +31643469353) voor meer informatie over dit evenement.

Onderstaande formulier staat online voor toekomstige events:

Aanhef

Naam en achternaam (verplicht)

Bedrijf

Functie

Adres en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Opmerkingen

Dit betreft een kwalitatief georganiseerd evenement, doch een evenement bezoeken is op eigen risico:

Ik ga akkoord met de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief:

Vul onderstaande karakters in
captcha

LinkedInTwitterGoogle+Facebook
Project
management
Online
marketing
Search engine
optimization
Search engine
advertising
Social media
marketing
Web
analytics
  • ICTloket.nl | Netwerkevenementen, Online Marketing en Projectmanagement
  • | ©2017 ICTloket.nl     Privacy Statement