Blockchain

Een blockchain is een database waar gegevens worden opgeslagen zoals transacties, afspraken, eigendom, etc. Blockchain kan als onderdeel van de digitale transformatie worden ingezet waardoor processen veiliger verlopen en geautomatiseerd worden. Neem contact met ons op voor inzet van deze disruptieve technologie en andere technologische innovaties.

Blockchain event

Op 29 mei 2018 heeft het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event” bij Rebelle in de “Augustijnenkerk” te Maastricht plaatsgevonden. Ruim 100 gasten kwamen de kerk in op deze dag vol zware regenval. De middag werd gestart met een korte aankondiging en twee korte inspirerende presentaties. Aansluitend vond een interactieve plenaire discussietafel en een netwerkborrel plaats. Bij dit event konden de gasten inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, ICO’s, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan.

Bitcoin, Blockchain en Altcoins

De oorsprong van de Bitcoin ligt in haar blockchain. Een blockchain is een grote database, waar alle informatie over de transactie wordt opgeslagen zoals een openbaar online-register. Computers die aangesloten zijn op de blockchain zorgen ervoor dat een transactie herleidbaar is in aantal, hoeveelheid, tijd en geschiedenis. Omdat het handelsverkeer zich tot twee partijen richt, is er ook geen tussenkomst meer nodig van een derde partij (zoals tussenkomst van een bank of een notariskantoor). Alle andere munten dan de Bitcoin worden Altcoins genoemd. De Bitcoin is een soort “moedermunt”, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Foto overzicht:

Neem contact met ons op als u wilt profiteren van ons uitgebreide netwerk en expertise. Samen kunnen we als een krachtige motor optreden, met het gemeenschappelijke doel voor ogen: het omzetten van uw ideeën in succesvolle realiteit..
"Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data, Apps, Social Media en diverse andere disruptieve technologieën kunnen mogelijkheden voor groei en maatschappelijke meerwaarde creëren", aldus Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl).
ICTLoket Blockchain
  • ICTloket.nl | Online Marketing, Projectmanagement en Digitale transformatie | Gecertificeerd AdWords-professional
  • | ©2024 ICTloket.nl     Privacy Statement
  • 2.500,6.000,30.000