20 jaar ICTloket.nl (2004-2024): Twee decennia pioniers in online marketing en digitale transformatie

Dit jaar is buitengewoon speciaal, want we vieren het 20-jarig jubileum van ICTloket.nl. Meer dan twee decennia geleden begonnen als pioniers in online marketing en digitale transformatie, heeft ICTloket.nl een breed scala aan opdrachtgevers bediend en internationaal zijn inspanningen laten zien. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we dit jaar twee nieuwe labels geïntroduceerd: één voor onze motorsportinitiatieven en één voor onze internationale marketingactiviteiten.

Ter gelegenheid van dit jubileum spreekt Aaron Mulder, directeur van ICTloket.nl, een boodschap van waardering uit naar de relaties, teamgenoten, opdrachtgevers en vele duizenden bezoekers van de evenementen:

“Met een blijvende focus op kwaliteit, innovatie en educatie, belooft ICTloket.nl ook in de toekomst een belangrijke rol te blijven spelen in de digitale wereld. In onze diverse rollen als adviseur, (interim) projectmanager en product owner, dragen we een breed scala aan verantwoordelijkheden en expertise met ons mee om u te ondersteunen in uw digitale projecten. Of het nu gaat om websites, webshops of webapplicaties, wij begeleiden elk aspect van het proces, of zelfs het volledige project. 2024 belooft een jaar te worden vol grensverleggende ervaringen en waardevolle connecties, terwijl we tegelijkertijd een mijlpaal vieren van twee decennia van innovatie en succes in de digitale wereld. Laten we samen de uitdagingen aangaan en nieuwe hoogtes bereiken in dit jubileumjaar!”, aldus Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl.

Nieuw Motorsport label
Bij ICTloket.nl omvatten de motorsportinitiatieven een breed scala aan activiteiten, waaronder 4×4 tours, circuit rijden en het bezoeken van races, waarbij innovatie en avontuur centraal staan. Onze passie voor offroaden komt duidelijk naar voren in onze (wekelijkse) regionale kennistours, waarin we de pracht van de Euregio verkennen. Tijdens deze tours krijgen deelnemers niet alleen de kans om zelf achter het stuur te kruipen, maar delen we ook waardevolle inzichten en kennis over zakelijke onderwerpen zoals innovatie, digitalisering en e-commerce. Als u geïnteresseerd bent in deelname aan onze kennistours, dan kunt u terecht op onze evenementenpagina voor aanmeldingen en meer gedetailleerde informatie. Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot exclusieve tours en evenementen. We hebben ook plannen om zelf een reeks boeiende activiteiten te organiseren. We nodigen u uit om onze avonturen te volgen en de passie voor innovatie te delen met ons.

Uitnodiging Buiten gebaande paden: “Bent u op zoek naar een buitengewone ervaring waarbij avontuur en kennisdeling samenkomen? Dan nodigen wij u graag uit voor onze “offroad kennistours” in de prachtige Euregio, georganiseerd door ICTloket.nl. Of het nu gaat om één-op-één ontmoetingen, of kleine groepen, het doel is duidelijk: het versterken van contacten, het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen”, aldus Aaron Mulder, directeur ICTloket.nl.

Nieuw MarketingPioneer label
Het nieuwe label is ontworpen om de aanwezigheid van ICTloket.nl op social media te versterken. Het staat voor een filosofie waarbij opdrachten op een flexibele en grenzeloze manier worden benaderd, ongeacht de locatie, en waarbij technologie wordt ingezet om continu verbonden te blijven. Het label is tevens begrijpelijk in het Engels en binnen ons gehele werkgebied, zowel nationaal als internationaal, met projecten in Europa, Azië en Noord-Amerika, inclusief de Caribische eilanden. Het label toont een gouden vlam die competitie en topsport symboliseert, met de tekst “marketing pioneer” die het streven naar het overstijgen van doelstellingen en het behalen van optimale resultaten benadrukt.

Over ons
U heeft een visie, een innovatief digitaal concept met het potentieel om uw product, dienst of organisatie te transformeren. Bij ICTloket.nl begrijpen we dat het realiseren van digitale innovaties en het in de praktijk brengen van nieuwe concepten niet eenvoudig is. Samen kunnen we als een krachtige motor optreden, met een gemeenschappelijk doel voor ogen: het omzetten van uw ideeën in succesvolle realiteit. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze digitale expertise, maar ook ons uitgebreide netwerk.

Dus, als u klaar bent om uw ideeën om te zetten in een succesvolle realiteit, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we uw visie tot leven brengen en de wereld veranderen. Bij ICTloket.nl staan we klaar om u te ondersteunen op elk moment van uw digitale reis naar succes.

admin
07/04/2024; 13:47