Verkoop defensiewoningen op Curaçao

Den Haag, maandag 5 september 2022. Het Rijksvastgoedbedrijf start weer met de verkoop van overtollige defensiewoningen op Curaçao. In 2015 nam Defensie het besluit om ruim 100 woningen op Aruba en Curaçao af te stoten. Van die opdracht volgen nu de laatste woningen.

Bij deze verkoop gaat om negen ruime woningen in de wijk Julianadorp en één woning op Grote Berg. De woningen zijn gelegen aan respectievelijk Grenenweg 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 28 en aan de Kaya Baganja 9. Alle woningen hebben 4 slaapkamers en zijn gelegen op ruime kavels die volledig zijn afgesloten door stenen muren, muren met stalen hekwerken, rasters en poorten.
De verkoop zal zoals in de voorgaande jaren plaatsvinden via een vrijwillige openbare veiling t.o.v. notaris mw. mr. Fung-A-Loi dan wel haar waarnemer op Curaçao.

Rijksvastgoedbedrijf
Het Rijksvastgoedbedrijf is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van de Staat der Nederlanden en belast met de huisvestingstaak van de Rijksdiensten in Nederland en in het Caribische gebied. Naast het onderhouden en het ontwikkelen, huur of koop van nieuwe gebouwen, is het Rijksvastgoedbedrijf ook belast met de verkoop als het vastgoed niet meer nodig is voor het uitvoeren van de Rijkstaken.

Verkoopinformatie
Op donderdag 22 september en dinsdag 27 september is er gelegenheid om de woningen in de wijk Julianadorp te bezichtigen. Op donderdag 29 september en dinsdag 4 oktober is er gelegenheid om de woning op Grote Berg te bezichtigen. De veilingdagen zijn op de vrijdagen 4 en 11 november bij Fung-A-Loi & Samandar notarissen.

Vanaf 6 september is alle informatie over de verkoop, veilingvoorwaarden en de woningen op de website www.caribbean-houses.com beschikbaar en er zijn ook diverse inhoudelijke stukken te downloaden.

admin
05/09/2022; 08:00