Event update: Varen & Meeten op de Maas en Offroad Netwerken

Door COVID heeft de organisatie van (“grote”) evenementen stilgelegen. In de periode vanaf maart 2022 hebben op uitnodiging diverse “kleine” netwerkactiviteiten plaatsgevonden zoals “Varen & Meeten op de Maas” en “Offroad Netwerken”.

Offroad Netwerk-tour Zuid Limburg
Bij de offroad netwerktours netwerken we tijdens een rit door Zuid Limburg. Deze ritten over de mooiste wegen vinden plaats met een offroad geprepareerde Suzuki Jimny. Deze netwerktours vinden plaats onder begeleiding van Aaron Mulder (directeur ICTloket.nl). Tijdens deze tours worden kennis en ervaringen uitgewisseld over actuele thema’s zoals ondernemerschap / management, digitalisering, e-commerce, etc. Tijdens deze tours worden onder andere de plaatsen Bemelen, Margraten, Slenaken, Vaals en Kanne (B) bezocht. Vertrekpunt is Maastricht.

Voor meer informatie over deze offroad netwerk-tours kunt u de evenementenpagina bezoeken.

admin
21/08/2022; 09:37