Beursbezoek Provada 2022 in de RAI te Amsterdam

De Provada is de grootste vastgoedbeurs van Nederland en vond 14, 15 en 16 juni plaats in de RAI te Amsterdam. Ontwikkelaars, investeerders, financiers, overheid en andere professionals ontmoeten elkaar tijdens deze netwerkbeurs.

Beurstip
Netwerken is belangrijk om nieuwe contacten te ontmoeten en bestaande contacten te onderhouden. Door vooraf een aantal partijen op te zoeken die op de beurs aanwezig zijn kunt u gericht te werk gaan. Ook staan er meestal diverse presentaties op de planning en ook deze kunnen bijdragen aan een geslaagd bezoek.

Voor wie mij nog niet kent❓
Met mijn succesvolle online marketing- en innovatiestrategieën heb ik honderden bedrijven en organisaties geholpen om enorm veel traffic en de beste verkoop te realiseren.

www.ictloket.nl
www.ictloket.be
www.MarketingPioneer.nl
www.MarketingPioneer.es

Online marketing:
digitale strategie,
Innovatie
& Transformatie

admin
28/06/2022; 09:03