Vacatures bij Q-Roof | Solar

Heerlen, 04-04-2022 – Wil jij een uitdagende baan met vooral heel veel plezier?
Van Zonnepanelen tot Infrarood verwarming en natuurlijk ons eigen innovatieve Q-Roof systeem. Q-Roof BV ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert slimme zonne-energiesystemen. Wanneer u zonnepanelen nodig heeft bent u bij Q-Roof aan het juiste adres. Naast zonnepanelen verkopen en plaatsen wij infraroodverwarming, laadpalen, solar-carports, elektrische boilers, warmtepompboilers en nieuwe groepenkasten. Hierdoor zijn wij geen standaard zonnepanelen bedrijf maar een leverancier en ontwikkelaar van duurzame totaal oplossingen.

Q-roof heeft ruime kennis en ervaring in huis voor het slim en vakkundig plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor halen onze klanten een hoog rendement waardoor het investeren in zonne-energie extra aantrekkelijk wordt.

Q-Roof solar heeft de volgende vacatures:
- Monteur zonnepanelen & duurzame energiesystemen

- Accountmanager Limburg (met auto van de zaak)

Ben jij werkzaam binnen de energietransitie of lijkt het je een uitdaging om aan een mooiere toekomst te werken?  Solliciteer dan via www.q-roof.nl.

Vincent
07/04/2022; 12:08