Q-Roof genomineerd voor de Parkstad Talent Award 2022

Het team van Q-Roof Solar heeft uw stem nodig omdat ze genomineerd zijn voor de Parkstad Talent Award 2022. De stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) erkennen ondernemers die een unieke bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

“Wij belonen ondernemerschap en dragen ons steentje bij aan het versterken van de economische bedrijvigheid in de regio Parkstad. Tevens is het ons doel om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de aantrekkelijkheid en het imago van de regio”, aldus stichting Parkstad Limburg Economy Award.

Q-Roof is een innovatief bedrijf dat is gespecialiseerd in het opwekken en opslaan van duurzame energie. Q-Roof BV ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert slimme zonne-energiesystemen, van ons innovatie Q-Roof zonneboiler systeem tot volledige zonnepanelen installaties en laad oplossingen voor uw elektrische auto. Q-Roof is een zogenaamde  “one stop supplier”. Dat wil zeggen dat ze niet alleen uw zonnepanelen of zonneboiler komen installeren, maar ook meedenken over uw totale energieverbruik en innovatieve producten aanbieden om dit verbruik te verlagen. Team Q-Roof bv bestaat uit een groep gemotiveerde mensen met passie voor duurzame-techniek.

Q-Roof zonneboiler innovatie
Q-Roof is niet alléén de bedrijfsnaam, het is ook een innovatief systeem voor warmwaterproductie uit zonne-energie en combineert de pluspunten van duurzame energiesystemen met een aantal unieke voordelen op het gebied van kosten, rendement en duurzaamheid. Het Q-Roof systeem is een onzichtbare zonneboiler of de “bron” voor een warmtepomp. Het grootste verschil met conventionele zonnepanelen is dat Q-Roof zonnecollectoren niet óp, maar ónder het pannendak worden geplaatst. Dit systeem is bijvoorbeeld toegepast op de monumentale stadskantoren van Middelburg & Utrecht.

Stemmen
De ontwikkeling van Q-Roof Solar zijn niet onopgemerkt gebleven.

“Wij zijn er als team dan ook enorm trots op dat wij zijn genomineerd voor de Parkstad Talent Award 2022. Deze nominatie is natuurlijk al een eer, het zou natuurlijk nog mooier worden wanneer wij de Parkstad Talent Award mee naar huis mogen nemen”, aldus Jesse van der Woude (directeur Q-Roof Solar).

Daarom willen wij jullie vragen om op Q-Roof te stemmen:
Stemmen

admin
12/03/2022; 10:25