Electra Coin, Vince Meens, Dennis Meevissen en vele anderen op Cryptocurrency, Blockchain & Legal Event

Op korte termijn zal het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal, Business & Networking Event” worden georganiseerd door ICTloket.nl, met een inspirerende presentatie van Electra Coin en een plenaire discussietafel met o.a. Vince Meens en Dennis Meevissen bij Rebelle te Maastricht. Aansluitend zal een netwerkborrel plaatsvinden. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Door diverse presentaties en stellingen die worden voorgelegd aan het plenaire discussiepanel zal een interactieve middag worden georganiseerd.

Let op: datum zal nog bekend worden gemaakt!

Is Cryptocurrency een “bubbel” of stijgen naar ongekende technologische en financiële hoogtes. Volgens ICTloket.nl is het zeer waarschijnlijk is dat “Blockchain technologie (of things) & Smart contracts” zich exponentieel zullen ontwikkelen en limietloze mogelijkheden bieden. Het topje van de ijsberg begint zichtbaar te worden en het is wachten op de eerste grote doorbraken. Ontdek de kansen en bedreigingen voor uw business en doe mee aan het discussiepanel bij Rebelle Maastricht.

Bitcoin, Blockchain en Altcoins
De oorsprong van de Bitcoin ligt in haar blockchain. Een blockchain is een grote database, waar alle informatie over de transactie wordt opgeslagen zoals een openbaar online-register. Computers die aangesloten zijn op de blockchain zorgen ervoor dat een transactie herleidbaar is in aantal, hoeveelheid, tijd en geschiedenis. Door een samenspel van wiskundige formules, controleert het systeem of de betaling klopt en betrouwbaar is. Indien dit niet het geval is, weigert het systeem medewerking te verlenen aan een betaling. Omdat het handelsverkeer zich tot twee partijen richt, is er ook geen tussenkomst meer nodig van een derde partij (zoals tussenkomst van een bank of een notariskantoor). Alle andere munten dan de Bitcoin worden Altcoins genoemd. De Bitcoin is een soort “moedermunt”, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Presentatie en discussiepanel
Bob van Egeraat, Thomas Otter & Robert Sebastian – Cryptocurrency (Electra Coin)
De Cryptobloggers – Cryptocurrency
Vince Meens – Blockchain (Brightlands Smart Services Campus)
Dennis Meevissen – Blockchain (founder at Sens-it and Co-Founder at Block Materials)
Edward Goessens – Blockchain (directeur TCC The Computer Company, Perfection Automatiseringen, Digiaccess)
Laurens Thissen – Legal (IE / IT / Pivacy / Media: Adelmeijer Hoyng Advocaten)
Panelvoorzitter: Aaron Mulder (directeur ICT Loket, Innovatie Loket, Aaron Mulder BV)

Lees verder via: http://www.ictloket.nl/evenementen/

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
03/03/2018; 17:53