Vooraankondiging Uitnodiging: Cryptocurrency, Blockchain & Legal – ICTloket.nl Business & Networking Event

Naar aanleiding van de succesvol georganiseerde Big Data & Blockchain Events vorig jaar nodigen wij u uit op een nog bekend te maken datum aan het “Cryptocurrency, Blockchain & Legal, Business & Networking Event, met inspirerende presentaties en discussietafels bij Rebelle te Maastricht, met aansluitend een netwerkborrel. Bij dit event zult u inspiratie en kennis opdoen over Cryptocurrency, Blockchain technologie en de juridische en fiscale aspecten daarvan. Door diverse stellingen die worden voorgelegd aan een plenair discussiepanel zal een interactieve middag worden georganiseerd door ICTloket.nl.

Is Cryptocurrency een “bubbel” of stijgen naar ongekende technologische en financiële hoogtes. Volgens ICTloket.nl is het zeer waarschijnlijk is dat “Blockchain technologie (of things) & Smart contracts” zich exponentieel zullen ontwikkelen en limietloze mogelijkheden bieden. Het topje van de ijsberg begint zichtbaar te worden en het is wachten op de eerste grote doorbraken. Ontdek de kansen en bedreigingen voor uw business en doe mee aan het discussiepanel bij Rebelle Maastricht.

Bitcoin, Blockchain en Altcoins
De oorsprong van de Bitcoin ligt in haar blockchain. Een blockchain is een grote database, waar alle informatie over de transactie wordt opgeslagen zoals een openbaar online-register. Computers die aangesloten zijn op de blockchain zorgen ervoor dat een transactie herleidbaar is in aantal, hoeveelheid, tijd en geschiedenis. Door een samenspel van wiskundige formules, controleert het systeem of de betaling klopt en betrouwbaar is. Indien dit niet het geval is, weigert het systeem medewerking te verlenen aan een betaling. Omdat het handelsverkeer zich tot twee partijen richt, is er ook geen tussenkomst meer nodig van een derde partij (zoals tussenkomst van een bank of een notariskantoor). Alle andere munten dan de Bitcoin worden Altcoins genoemd. De Bitcoin is een soort “moedermunt”, waarbij Altcoins alternatieve munten zijn (ten opzichte van de Bitcoin).

Cryptovaluta top 5 (van ICTloket.nl):
1. Ethereum (ETH) is het meest populaire (gedecentraliseerde) blockchain applicatie platform (met slimme contracten): applicaties die exact werken zoals geprogrammeerd zonder downtime, censuur of interferentie door derden.
2. NEO (NEO) maakt gebruik van blockchain-technologie en digitale identiteit om “assets” te digitaliseren, het beheer van digitale “assets” te automatiseren met behulp van slimme contracten en om een “slimme economie” te realiseren met een gedistribueerd netwerk. Neo wordt ook wel “de Chinese Ethereum” genoemd.
3 tot 5 worden nog bekendgemaakt.

Ondanks dat de exacte datum nog niet bekend is, kunt u uw interesse aangeven en voor-inschrijven via de events pagina: http://www.ictloket.nl/evenementen/

LinkedInTwitterGoogle+Facebook

admin
10/02/2018; 11:35